24 / 04 / 2024

Feryal Gülman'ın Bebek'teki villası 52 bin dolara kiraya veriliyor!

Feryal Gülman'ın Bebek'teki villası 52 bin dolara kiraya veriliyor!

Kemal Gülman’ın oğlu 141 bin dolarlık nafaka davası açtı. İşadamı oğlu Aslan Kemal Gülman'’a, annesi Feryal Gülman’a bıraktığı 50 milyon dolarlık yalıyı hatırlattı.



ABD'de okuyan Aslan Kemal Gülman annesi ile babasının boşanma sürecinde olmasının kendisini mağdur ettiğini belirtti. İddiaya göre baba Kemal Gülman, boşanma sürecine girildiğinden beri oğlu Aslan Kemal Gülman'a yardım etmedi. ABD Kaliforniya eyaletindeki Pepperdine Üniversitesi'ndeki eğitimini yarım bırakma tehlikesiyle karşılaştı.


KAYIT YAPTIRAMADI


Aslan Kemal Gülman'ın avukatı Turan Öner dilekçesinde, "Davacı müvekkilimin okuluna kayıt yaptırabilmesi için 131 bin dolar istiyoruz" dedi. Davalı Kemal Gülman ise oğlunun açtığı 141 bin dolarlık yardım ve tedbir nafakası isteğini reddetti. Gülman, oğlunun 'Bebek Turizm Yatırım ve İşletmeciliği AŞ' adlı firmada yüzde 48 oranında hisse sahibi olduğunu belirtti.


KİRA ONA YETER


Kemal Gülman'ın avukatı Haluk Burcuoğlu cevap dilekçesinde; şirketi Aslan Kemal Gülman doğmadan önce kurduğunu, geriye kalan yüzde 52 hissenin de anne Feryal Gülman'a ait olduğunu kaydetti. Avukat Burcuoğlu, "Müvekkilim bu şirketi oğluna ve annesine vermiştir. Bu şirket Bebek'te değeri 50 milyon doları bulan bir yalının malikidir. Yalının aylık 52 bin dolarlık kira bedelinin yüzde 48 oranında hissesi olan 24 bin 960 dolar (yıllık 299 bin 520 dolar) davacı oğluna kalmaktadır" dedi. Hakim duruşmayı tanıkların dinlenmesi için erteledi.



Feryal Gülman ın Bebek teki villası 52 bin dolara kiraya veriliyor!



Bebek'teki 800 metrekarelik villanın Feryal Gülman tarafından aylık 52 bin dolara kiraya verildiği belirtildi. Aslan Gülman'ın babasıyla kişisel ilişki kurmaması nedeniyle nafaka talebinde bulunamayacağını söyleyen Kemal Gülman'ın avukatı, "Davacı annesinin yanında yer almayı tercih etmiş, babasıyla kişisel ilişkisini kesmiştir. Medyada çıkan 'kötü adam, kötü baba' haberlerine göz yummuş, bu tür yalan haberleri yalanlamak yerine babasının itibarını zedelemek için annesinin yanında yer almıştır" dedi.



Ali OKTAY/Takvim



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


ASLAN Kemal Gülman, babası Kemal Gülman’a İstanbul Aile Mahkemesi’nde dava açtı. Gülman dava dilekçesinde servetinin yüz milyonlarla ifade edilen babasının, annesi Feryal Gülman’la boşanma sürecinde olmasının kendisini mağdur ettiğini öne sürdü. Dilekçede yer alan iddiaya göre Kemal Gülman, boşanma sürecine girildiğinden beri oğlu Aslan Gülman’a yardım etmedi. Aslan Gülman, yıllık masrafı 110 bin dolar olan ABD’deki Pepperdine Üniversitesi’nde eğitimini yarım bırakma tehlikesiyle karşılaştı. Aslan Gülman’ın avukatı Turan Öner, “Davacı müvekkilimin okuluna kayıt yaptırabilmesi için bir defaya mahsus ve acilen 131 bin dolar yardım nafakasının babadan tahsilini istiyoruz. Yine müvekkilimin gurbette yaşamını sürdürmesi için aylık 10 bin dolar tedbir nafakası talep ediyoruz” dedi.


50 MİLYON DOLARLIK  YALININ YARI SAHİBİ

Davalı Kemal Gülman ise, oğlunun boşanma sürecinde kendisine karşı sevgi ve saygı yükümlülüğünü ihlal ettiğini belirterek nafaka isteğini reddetti. Kemal Gülman, oğlunun “Bebek Turizm Yatırım ve İşletmeciliği AŞ” adlı firmada yüzde 48 oranında hisse sahibi olduğunu belirtti.


Kemal Gülman’ın avukatı Haluk Burcuoğlu, “Müvekkilim bu şirketi oğluna ve annesine vermiştir. Bu şirket, Bebek’te değeri 50 milyon doları bulan bir yalının malikidir. Davanın reddini istiyoruz” dedi. Mahkemenin son duruşması, tanıkların dinlenmesi için ertelendi. 



Hürriyet


Geri Dön