24 / 04 / 2024

Fettah Tamince'nin yaptıracağı okulun inşaatı tamamlandı!

Fettah Tamince'nin yaptıracağı okulun inşaatı tamamlandı!

Tamince tarafından Antalya'ya yaptırılacak olan Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanamadı



Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Erol, inşaatına 4 yıl önce başlanan turizmci iş adamı Fettah Tamince tarafından yapımına başlandıktan sonra yarım bırakılan okul inşaatının tamamlanmasına tepki gösterdi.

Ahmet Erol, DTO Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, yönetim kurulu üyeleri Berna Küner, İzzet Ünlü ve DTO Müdürü Cüneyt Koşu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Erol, Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince tarafından inşaatına 4,5 yıl önce başlanılan ve kaba inşaatı tamamlanan Antalya Denizcilik ve Deniz Turizmi Meslek Lisesi inşaatının kaderine terk edildiğini öne sürdü. Erol, şunları kaydetti:

"Yeterince bekledik, gerekli sabrı fazlasıyla gösterdik. Ancak artık sessiz kalamayacağız. Okulumuz seneye eğitim öğretimine başlayamayacaksa, hayırsever adayının derhal bu projeden çekilmesini talep ediyoruz. Kendisine bugüne değin yapmış oldukları için teşekkür edip, en kısa sürede okulumuzu tamamlamak için gerekli yatırımcıyı bulacağımızın garantisini veriyoruz."

İş adamı Tamince'ye de seslenen Erol, DTO'nun deniz ticareti yapanların meslek örgütü olduğunu, kendilerinin ticaret ve iş hayatını iyi bildiklerini kaybetti. Erol, "Sayın Tamince, global ekonomik kriz hepimizin malumu. İyi niyetle başladığınıza inandığımız bir okulu bitiremeyişinizi anlayışla karşılarız. Ancak, eğer bir yıl içerisinde tamamlayamayacaksanız sizin için çekilme vaktidir" diye konuştu.

Denizcilik sektörünün bekleyecek, mazeret dinleyecek halinin kalmadığını ifade eden Erol, "Bu okulun Fettah Tamince tarafından tamamlanarak 2010-2011 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi sağlanmalıdır. Aksi takdirde Sayın Tamince, bu projeden affını isteyerek çekilmelidir" dedi.
Hürriyet


Geri Dön