23 / 04 / 2024

Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 2 Mart 2015'te Şenel Mutlu, Hüseyin Kırbaş ortaklığında kuruldu.



Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Mutlu, Hüseyin Kırbaş ortaklığında kuruldu.


Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a- İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ . a- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isıyalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her türlü binaların ısı ve su ses yalıtım malzemelerinin imalatı ve dahili ticaretini yapmak. b- Hertürlü prekastlı cephelere ve yüzeylere yurt içinde ve yurt dışında tamirat, tadilat,mastik izolasyon yapılması ve boyanması c- Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak.   d- TEMİZLİK HİZMETLERİ Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış cephe ve çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, fason işçiliklerini yapmak yaptırmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. e- Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak. f- Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolünü ve ilaçlamasını,temizlik işlerini yapmak. Haşere ilaçlamasında kullanılan ilaçların, makine ve ekipmanların alımı, satımı,  nı yapmak g- Her türlü temizlik malzemeleri, sıvı, toz ve katı deterjan çeşitleri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımı, satımı, komisyonunu, dağıtım ve pazarlamasını yapmak. h- Hertürlü motorlu araç ve otomobillerin yıkama, dahili temizliği ile ilgili şubeler açar işletir kiralar kiraya verebilir. i- TURİZM HİZMETLERİ Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapmak, Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. j- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralar ve kiralama hizmetleri verebilir. k- İNŞAAT HİZMETLERİ Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, ve aracılık hizmetleri yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. l- Hertürlü inşat dekorasyon işleri yapmak, yaptırmak, fason işçiliklerini yapmak, yaptırmak. m- Konularıyla ilgili hertürlü motorlu araçlar almak, satmak, kiaralamak, kiraya vermek  



Geri Dön