20 / 04 / 2024

Fibrobeton'a Dünya Betoncular Kongresi 'nde 3 ödül!

Fibrobeton'a Dünya Betoncular Kongresi 'nde 3 ödül!

Uluslararası Fiber Takviyeli Beton Birliği 'nin 3 yılda bir gerçekleştirilen kongresi bu yıl İstanbul 'da yapılırken en başarılı firma ödülünü Fibrobeton aldı



Dünya çapında 20 ülkeden GRC (ağırlıklı olarak dış cephede ve dekorasyonda kullanılan fiber takviyeli beton) üreticilerinin üyesi olduğu Uluslararası Fiber Takviyeli Beton Birliği 'nin (IGRCA-International Glassfibre Reinforced Concrete Assetion) 3 yılda bir gerçekleştirilen kongresi bu yıl İstanbul 'da yapıldı.

İngiliz üretici Robert Faulding başkanlığındaki 4 günlük kongrede pazarlamadan teknolojik gelişmelere kadar sektörle ilgili bir çok konu tartışılırken, çin 'den ABD 'ye, Avusturalya 'dan Dubai 'ye kadar çeşitli ülkelerinden 150 delege katıldı. Bu arada İstanbul 'da toplanan 16 'ncı Dünya Kongresi 'nde verilen 3 ödülün 3 'ünü de Fibrobeton aldı. En başarılı proje ödülü için Afrika 'dan çin 'e kadar dünyanın farklı noktalarındaki projeleriyle 5 ayrı firma yarışırken, dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid 'in tasarımı Moskova 'daki Capital Hill ile ödülü alan Fibrobeton oldu. En başarılı firma ödülünü Fibrobeton alırken, en başarılı kişi dalında ise İngiliz Ian Morison ile Fibrobeton Kurucu Onursal Başkanı Ayhan Babacan ödüle layık görüldü.

Hürriyet

 


Geri Dön