26 / 04 / 2024

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.



VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu. Ezeli rakiplerine de gönderme yapan Orman şunları söyledi...- Bu stadı mimarımızla çizerken çok stat gezdik. Oralara maç izlemek için gitmedik, stat gezdik.- Stadımızdaki çim teknolojisi en üst düzeyde. Dünyada eşi, benzeri yok şu anda. Bizim sayemizde de herkes stat nasıl olur, nasıl yapılır öğreniyor.- Önümüzdeki hafta A takım Arena’da antrenman yapacak. Açılışımızı yapacağız ve Bursaspor maçıyla taraftarımızla buluşacağız.


Vodafone Arena 11 Nisan'da açılıyor!



“ARENA’NIN KiTABINI YAZACAĞIM”

- SOSYAL medyada konuşanlara bakıyorum, Passolig olunca stada gelenlerin listesi oluyor. Hiç maça gelmemişler. Bizi hep halk takımı, her şey bedava diye yansıttılar. Türkiye’nin en klas, saray takımı Beşiktaş’tır. Statta düğün salonu olacak. Benden çok nikah şahitliği isteniyor. Gelsinler Arena’da düğünlerini yapsınlar.- Arena ile ilgili bir kitap yazacağım. Program sırasında Başkan Fikret Orman’a “Stadı herhangi bir ezeli rakibinizle paylaşır mısınız?” sorusu yöneltildi. Orman’ın bu soruya cevabı ise çok net oldu:- Sporcu tarafım ‘olur’ der. Ama şu an benim ruhum buna müsaade etmez...


EZiK DEĞiLiZ ARTIK DiK YURUYORUZ

- EN büyük hedefinin Beşiktaş’ı bir dünya kulübü yapmak olduğunu dile getiren Fikret Orman, “Dünyada kupa kaldırmış bir takım istiyorum. Ben bir dünya kulübü yaratmak istiyorum. Biz artık o kör talihimizi kırdık. Artık, Beşiktaşlılar sokakta formalarıyla dik yürüyor. Ezilmiş durumda değiliz biz” dedi.Yeni sezonda yapılması planlanan transferlerle ilgili soru üzerine de Fikret Orman, şunları dile getirdi:


“BEŞiKTAŞ iÇiNADAM ÖLECEK”

- Tolgay bir yıldız, Quaresma, Sosa, Oğuzhan, Gökhan, Kerim, Olcay hepsi yıldız. Yıldıza ihtiyacımız var diye transfer yapmayız. Burası Katar, Çin öncesi bir lokasyon değil. Beşiktaş’ta oynamak için bir adam ölecek.


Mario Gomez giderse ölüm mü yani?

 - ALMAN yıldız Mario Gomez’in durumuna ilişkin Orman, çok konuşulacak ifadeler kullandı. Orman, “Gomez gelirken de terörden korkmuştu ama terör her yerde. Kalmak isterse kalır, gitmek isterse gider. Ölüm mü yani? Demba Ba’yı sattık, daha iyisi geldi. Gomez giderse daha iyisi gelir. Ama Mario kalmak istiyor. Ben de onun kalmasını istiyorum” diye konuştu.


BEŞiKTAŞ’I ARAÇ OLARAK KULLANDIRTMAM

 - BAŞKAN Quaresma ile ilgili ise şunları söyledi: “Geldi, ‘Evime dönmek istiyorum’ dedi. ‘Dön’ dedim. Bir adam burayı evi olarak görüyorsa ona ihanet etmem. Burayı kimseye araç olarak kullandırtmam. Burası amaç. Buraya baktığın zaman gözünden yaş gelmesi lazım. Olmadığı sürece yıldız olsa da onu transfer etmem.”


Hürriyet 


Geri Dön