26 / 04 / 2024

Fikret Orman stat inşaatı ile ilgili sorunları halledecek!

Fikret Orman stat inşaatı ile ilgili sorunları halledecek!

Beşiktaş Yönetim Kurulu içerisindeki kırgınları giderdikten sonra Vodafone ile yapılması planlanan sözleşme için harekete geçecek olan Fikret Orman, stat inşaatıyla ilgili ufak tefek pürüzleri giderecek....



Başkanlık seçimi, Tüzük kongesi stat ve teknik direktör arayışları nedeniyle uzun süredir tatil yapamayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, soluğu geçtiğimiz günlerde Bodrum’da aldı. Fırsat buldukça Yunan adalarına da geçen siyah - beyazlı kulübün başkanı tatil dönüşünde kulüpte biriken sorunlara el atacak. Bayram nedeniyle dargınlıkları ortadan kaldırmayı planlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ilk yönetim kurulu toplantısına tam katılım isteyecek. Orman katılımın sağlanması halinde başta Ahmet Kavalcı olmak üzere küskün yöneticileri birbirleriyle barıştırmaya çalışacak.


Yönetim Kurulu içerisindeki kırgınları giderdikten sonra Vodafone ile yapılması planlanan sözleşme için harekete geçecek olan Orman, stat inşaatıyla ilgili ufak tefek pürüzleri giderecek. İngiliz şirketinin stat konusundaki yasal çekincelerini devlet garantisiyle giderecek olan siyah - beyazlı kulübün başkanı, bir an önce anlaşmayı yürürlüğe sokarak kulübe nakit akışı sağlayacak.


İdari ve mali sıkıntıların ardından futbol takımıyla da yakından ilgilenecek olan Fikret Orman, ilk olarak kaptanlık meselesini çözecek. Bu konuda Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic ile görüşecek olan Orman, Beşiktaş’ın kaptanlık konusunda geleneklerine sahip çıkan bir kulüp olduğunu anlatacak.


İbrahim Toraman’dan kaptanlığın alınmasına soğuk bakan siyah - beyazlı kulübün başkanı son olarak Hugo Almeida meselesini halletmeye çalışacak. Beşiktaş ile yeni sözleşme uzatmak istemeyen Portekizli futbolcuyu kalması için ikna etmenin yollarını arayacak olan Fikret Orman, aksi durumda ise bu oyuncunun yerine üst düzey bir golcünün getirilmesi talimatını verecek.



Bireysel idman


Ligin ilk haftasında oynayacakları Trabzonspor maçı öncesinde hazırlıklarına bayram nedeniyle ara veren Beşiktaşlı futbolcular, çalışmalarına bugün yapacakları antrenmanla başlayacak. Trabzonspor karşılaşması öncesinde yarın Çaykur Rizespor ile bir hazırlık maçına çıkacak olan siyah - beyazlı futbolcular, Slaven Bilic’in talimatıyla lige kadar günde tek antrenman yapacaklar. Öte yandan takımdaki bazı futbolcuların ise bayram izni olmasına rağmen akşam saatlerinde tesislere giderek bireysel antrenman yaptıkları ortaya çıktı.


Milliyet


Geri Dön