19 / 04 / 2024

Fikret Öztürk: Başkent memur kenti kimliğinden sıyrılıyor!

Fikret Öztürk: Başkent memur kenti kimliğinden sıyrılıyor!

Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı Ankara Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.



Akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’in kurucusu Fikret Öztürk , Uzaltaş firması ile iş ve yaşam merkezi inşa ediyor.


Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı  Ankara  Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.


Ankara Sky Tower’ın Başkent’teki ilk inşaat projeleri olduğunu vurgulayan OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, titiz çalışmalar sonucu hayata geçirilen projenin kendilerini oldukça heyecanlandırdığını belirtti.


Hızla memur kenti kimliğinden sıyrılarak modern bir Başkent görünümüne kavuşan Ankara’nın şuan yatırım için en cazip kentlerden olduğunu söyleyen Öztürk, “Ankara bizim için çok değerli. Çünkü İstanbul’daki daralma, Anadolu’nun hızla Ankara’ya yönelmesi ve en önemlisi kentteki ‘memur şehri’ algısının yok olması biz yatırımcılar için Ankara’da olmayı heyecanlı kılıyor. Geleceğin yeni Ankara’sı kurgulanırken biz de Öztürk Ailesi olarak bu kurgu içinde yer alalım ve Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayacak iş buluşma noktalarının en görkemlisini inşa edelim istedik” dedi.



Hürriyet Ankara İnşaat


Geri Dön