20 / 04 / 2024

Filli Boya eviniz için dekorasyon önerileri sunuyor!

Filli Boya eviniz için dekorasyon önerileri sunuyor!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere özel öneriler sunuyor.



Eviniz 80 m2’den küçükse minimalist tasarımı benimseyin. Az eşya ile akılcı çözümlerle evinizi daha büyük gösterebilirsiniz. Kullanmadığınız eşyalarınızdan, giysilerinizden kurtulun, yapılan bir araştırma giysilerimizin sadece %30’unu sürekli olarak giydiğimizi göstermiştir, bu bakış açısıyla evin her köşesinde kullanmadıklarınızdan kurtulun.


Evin olduğundan büyük görünmesinde renkler ve ışığın etkisi son derece önemlidir, ışık almayan yerlerde açık renkleri kullanarak daha ferah mekanlar yaratabilirsiniz. filli boya iç cephe kartelasından seçeceğiniz açık tonlardaki Dağ Kristali, Deniz Tuzu veya Kum Beyazı renkleriyle bu etkiyi yakalamanız mümkün.


Aydınlatmada yerden aydınlatmaları tercih edin, duvara monte edeceğiniz aydınlatmalarla da gözleriniz daha az yorulacak ve mekan göze hoş görünecektir.


Yer döşemesinde canlı renkler kullanılması odanızı olduğundan geniş gösterecektir. Halı kullanacaksanız halının boyutunun mobilyalarınızdan küçük olmamasına özen gösterin.


Odalarınızı iki tarafı da açık raflar ve kitaplıklar ile bölebilirsiniz.


Odalara asacağınız aynalar ile odaya derinlik katabilirsiniz.


Eviniz küçükse mutfak ve salonunuzu birleştirin.


Çiçekler abartmamak koşulun ile ferah bir görünüm sağlar. Pencere önlerinde mevsime uygun çiçekler yetiştirin.


İşlevsel mobilyalar kullanmaya özen gösterin,  çekmeceli mutfak masaları, hem yatak hem kanepe olarak kullanılabilen çekyatlar çözümcül yaklaşımlardır.


Milliyet


Geri Dön