29 / 03 / 2024

Finans devlerinden yatırımcılara tarihe not düşülecek uyarı! Bir dahaki sefere çok farklı olacak

Finans devlerinden yatırımcılara tarihe not düşülecek uyarı! Bir dahaki sefere çok farklı olacak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s kripto para piyasasındaki büyük düşüşün dünya piyasalarını bu defa etkilemediğini ancak bir sonraki düşüte piyasaların olumsuz etkilenebileceği analizinde bulundu.



Başta bitcoin olmak üzere kripto para piyasası büyük bir düşüş trendine girmişken, bu düşüş diğer piyasaları etkilememiş gibi görünüyor.

Uzmanlar ise kripto para varlıklarının gün geçtikçe daha çok hayatımıza dahil olduğunun altını çizerken, kripto paradaki bir sonraki hareketliliğin dünya piyasalarını da derinden etkileyebileceği uyarısında bulunuyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön