19 / 04 / 2024

Finansbank konut kredisinde liderliğe oynuyor

Finansbank konut kredisinde liderliğe oynuyor

Finansbank konut kredisi hacmiyle, Türkiye Bankalar Birliği'nin 3. çeyrek raporlarında özel bankalar arasında ve genel sıralamada yükselişe geçti



Finansbank, aktif büyüklüğü en yüksek ilk 10 banka arasında şube başına en çok konut kredisi kullandıran banka oldu. 

Konut kredisi ürünleriyle mortgage sektöründe ilklere imza atan Finansbank, Türkiye Bankalar Birliği'nin 3. çeyrek verilerine göre konut kredisi hacminde özel bankalar arasında 3. sıradan 2. sıraya ve genel sıralamada 4. sıradan 3. sıraya yükseldi. Finansbank, aktif büyüklüğü en yüksek ilk 10 banka arasında ise şube başına en çok konut kredisi kullandıran banka oldu. 

Krizin etkilerinin en derin şekilde yaşandığı günlerde dahi konut kredisi vermeyi sürdürdüklerini belirten Finansbank Perakende Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın, 2009 yılının ilk 9 ayında sektörde 12.4 milyar TL'lik konut kredisi kullandırıldığını, 2010 yılında hedeflerinin bu pazardan yüzde 15 civarında pay almak olduğunu söyledi. Aydın, “İçinde bulunduğumuz yüzyıl, bankaların müşteri memnuniyeti konusunda kendilerini sınadıkları dönemlere şahitlik etti. Finansbank olarak sektörümüzde çok önemli bir yer taşıyan konut kredisi konusunda farklı bakış açımızla, tüketicinin hayal ettiği çok yönlü hizmeti sunmayı ve kredi sürecinin her adımında, şeffaf olmayı kendimize hedef koyduk. Konut kredilerindeki bu yüksek başarı bir yandan tüketicilerin konut sahibi olmasını sağlarken diğer yandan konut talebinin artmasını sağladı ve reel sektöre de önemli katkıda bulundu. Gelecek dönemde hedefimiz bu başarımızı koruyarak konut kredileri pazarında kendimizi daha da geliştirmek ve nice başarılara imza atmak” dedi. 

Finansbank, konut kredisinde yaygın başvuru kanalları, hızlı başvuru, düşük peşinat ve düşük taksitler ile konut alma imkanı sunarken, Türkiye'nin dört bir yanından seçkin projelerde mortgage kredisi anlaşmaları ile tüketicilerin farklı beklentilerine cevap veriyor. Finansbank müşterilerin gelişen ürün yelpazesinden kendilerine uygun ürünleri seçebilmeleri için Finansbank.com.tr'de ürün seçim asistanı uygulamasını sunuyor. Ayrıca konut kredisi almak isteyen müşteriler derin ürün bilgisi ile kendilerine en uygun çözümü bulmak için yardımcı olabilecek Finansbank şubelerinden birisine başvurabilirler.

--

Finansbank perakende pazarlama grup yöneticisi Erkin Aydın, 2010 yılında hedeflerinin konut kredisi pazarından yüzde 15 civarında pay almak olduğunu bildirdi

Finansbank'tan yapılan açıklamada, Türkiye Bankalar Birliği'nin 3. çeyrek verilerine göre konut kredisi hacminde Finansbank'ın özel bankalar arasında 3. sıradan 2. sıraya, genel sıralamada 4. sıradan 3. sıraya yükseldiği belirtildi.

Açıklamada, Finansbank'ın aktif büyüklüğü en yüksek ilk 10 banka arasında ise şube başına en çok konut kredisi kullandıran banka olduğu kaydedildi.

Finansbank Perakende Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın, konuya ilişkin değerlendirmesinde, krizin etkilerinin en derin şekilde yaşandığı günlerde dahi konut kredisi vermeyi sürdürdüklerini ifade ederek, 2009 yılının 9 aylık döneminde sektörde 12,4 milyar liralık konut kredisi kullandırıldığını, 2010 yılında hedeflerinin bu pazardan yüzde 15 civarında pay almak olduğunu belirtti.

Aydın, şunları kaydetti:
"Finansbank olarak sektörümüzde çok önemli bir yer taşıyan konut kredisi konusunda farklı bakış açımızla, tüketicinin hayal ettiği çok yönlü hizmeti sunmayı ve kredi sürecinin her adımında, şeffaf olmayı kendimize hedef koyduk.

Konut kredilerindeki bu yüksek başarı bir yandan tüketicilerin konut sahibi olmasını sağlarken diğer yandan konut talebinin artmasını sağladı ve reel sektöre de önemli katkıda bulundu. Gelecek dönemde hedefimiz bu başarımızı koruyarak konut kredileri pazarında kendimizi daha da geliştirmek ve nice başarılara imza atmak."
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Finansbank'tan konut kredisinde hızlı ilerleme

Finansbank, konut kredisi hacmiyle, Türkiye Bankalar Birliği (TBB)'nin 3. çeyrek raporlarında özel bankalar arasında ve genel sıralamada yükselişe geçti. Finansbank, aktif büyüklüğü en yüksek ilk 10 banka arasında şube başına en çok konut kredisi kullandıran banka oldu.  
Konut kredisi ürünleriyle mortgage sektöründe ilklere imza atan isimlerden biri olan Finansbank, TBB'nin 3. çeyrek verilerine göre konut kredisi hacminde özel bankalar arasında 3. sıradan 2. sıraya ve genel sıralamada 4. sıradan 3. sıraya yükseldi. Finansbank, aktif büyüklüğü en yüksek ilk 10 banka arasında ise şube başına en çok konut kredisi kullandıran banka oldu. 

‘Kriz derinleşti, krediye devam ettik'
Krizin etkilerinin en derin şekilde yaşandığı günlerde dahi konut kredisi vermeyi sürdürdüklerini belirten Finansbank Perakende Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın,  2009 yılının ilk 9 ayında sektörde 12.4 milyar TL'lik konut kredisi kullandırıldığını, 2010 yılında hedeflerinin bu pazardan yüzde 15 civarında pay almak olduğunu söyledi. Aydın, “İçinde bulunduğumuz yüzyıl, bankaların müşteri memnuniyeti konusunda kendilerini sınadıkları dönemlere şahitlik etti. Finansbank olarak sektörümüzde çok önemli bir yer taşıyan konut kredisi konusunda farklı bakış açımızla, tüketicinin hayal ettiği çok yönlü hizmeti sunmayı ve kredi sürecinin her adımında, şeffaf olmayı kendimize hedef koyduk. Konut kredilerindeki bu yüksek başarı bir yandan tüketicilerin konut sahibi olmasını sağlarken,  diğer yandan konut talebinin artmasını sağladı ve reel sektöre de önemli katkıda bulundu. Gelecek dönemde hedefimiz bu başarımızı koruyarak konut kredileri pazarında kendimizi daha da geliştirmek ve nice başarılara imza atmak”  dedi.
Mortgage kredisi anlaşmaları ile tüketicilerin farklı beklentilerine cevap veren banka, müşterilerin gelişen ürün yelpazesinden kendilerine uygun ürünleri seçebilmeleri için Finansbank.com.tr 'de ürün seçim asistanı uygulamasını da sunuyor.
Milliyet

Finansbank şubeleri mortgage lideri oldu 
Finansbank konut kredisi hacmiyle, Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) 3. çeyrek raporlarında aktif büyüklüğü en yüksek ilk 10 banka arasında şube başına en çok konut kredisi kullandıran banka oldu.

Finansbank, aktif büyüklüğü en yüksek ilk 10 banka arasında ise şube başına en çok konut kredisi kullandıran banka oldu. Krizin etkilerinin en derin şekilde yaşandığı günlerde dahi konut kredisi vermeyi sürdürdüklerini belirten Finansbank Perakende Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın, 2009 yılının 9 ayında sektörde 12.4 milyar TL'lik konut kredisi kullandırıldığını, 2010 yılında hedeflerinin bu pazardan yüzde 15 civarında pay almak olduğunu söyledi.

Star Gazetesi


Geri Dön