20 / 04 / 2024

Finansbank'tan üniversiteli için kolay konut kredisi

Finansbank'tan üniversiteli için kolay konut kredisi

Finansbank, üniversiteli gençlerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına destek olacak bir kampanya paketi hazırladı



'ÜniversiteKolay' adı verilen kampanya dahilinde, konut ve ihtiyaç kredisi ile gençlere özel kredi kartı CardFinans GO'da öğrencilerin eğitim hayatlarıne destek olacak cazip avantajlar var. Kampanyada sunulan konut kredisi avantajıyla, üniversiteli gençlerin, yurtta kalmak veya her ay kira yerine, kendi evlerinde kalmalarına olanak sunuluyor. Üstelik, ev arkadaşı almak isteyenler, gelen kirayla, kredi taksitlerinin ödenmesinde ailelerine destek olabiliyor.
Akşam

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Finansbank'tan üniversite öğrencisine konut kredisi 

Finansbank, üniversiteli gençlerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına destek olmak amacıyla ‘'ÜniversiteKolay'' kampanya paketini hazırladı.

Finansbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın üniversiteli gençlerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına destek olacak bir kampanya paketi hazırladığı ve ‘ÜniversiteKolay'' adlı kampanya kapsamında sunulan konut kredisi avantajıyla, üniversiteli gençlerin, yurtta kalmak veya her ay kira ödemek yerine, kendi evlerinde eğitimlerine devam etmelerine olanak sunacağı belirtildi. Kampanya dahilinde, konut kredisi kullanan Finansbank müşterilerinin, 3 ay taksit erteleme opsiyonu ve kredi vadesi boyunca hesap işletim ücreti ödememe avantajından yararlanabileceği belirtildi
Star

İsteyen üniversite öğrencisi ‘ev'lenecek

Finansbank, üniversiteli gençlerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına destek için “ÜniversiteKolay” paketi hazırladı. Kampanya ile sunulan konut kredisi avantajıyla, üniversiteli gençler, yurtta kalmak veya kira ödemek yerine, kendi evlerinde eğitimlerine devam edebilecek.
Türkiye

Finansbank'tan üniversiteliye konut paketi

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte, üniversitelilerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına yönelik ürünler de bankalar tarafından paket halinde sunulmaya başlandı. Finansbank, bu amaçla "ÜniversiteKolay" adıyla bir kampanya paketini hazırladığını açıkladı. Finansbank'tan yapılan yazılı açıklamada kampanya kapsamındaki kredinin konut kredisi avantajıyla, üniversiteli gençlerin, yurtta kalmak veya her ay kira ödemek yerine, kendi evlerinde eğitimlerine devam etmelerine olanak sağlayacağı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "İhtiyaç kredisinde 3 ay taksit erteleme opsiyonu, kayıt dönemlerinde harcamalardaki belirgin artışlara karşı rahat bir nefes alma imkanı sunuyor. Bu kampanya dahilinde kredi kullanan Finansbank müşterileri kredi vadeleri boyunca hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Finansbank'ın gençlere özel kredi kartı CardFinans GO ise, öğrencilere 200 liraya kadar faizsiz nakit çekim ve alışveriş imkanı sunuyor."
Referans

Finansbank, üniversiteli için kolay kredi sundu

Finansbank'ın üniversiteli gençlerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına destek olmak amacıyla ‘ÜniversiteKolay' kampanya paketini hazırladığı bildirildi. Kampanya kapsamında sunulan konut kredisi avantajıyla, üniversiteli gençlerin, yurtta kalmak veya her ay kira ödemek yerine, kendi evlerinde eğitimlerine devam etmelerine olanak sunacağı belirtildi. Kampanya dahilinde, konut kredisi kullanan Finansbank müşterilerinin, üç ay taksit erteleme opsiyonu ve kredi vadesi boyunca hesap işletim ücreti ödememe avantajından yararlanabileceği ifade edildi. Kampanya dahilinde, banka, dosya masrafı almadan sunduğu ihtiyaç kredisi düzenliyor.
Radikal


Geri Dön