29 / 03 / 2024

Fırlayacak... Elinde dolar olanlar için kritik açıklama Selçuk Geçer'den geldi! Bu üç aya dikkat

Fırlayacak... Elinde dolar olanlar için kritik açıklama Selçuk Geçer'den geldi! Bu üç aya dikkat

Enflasyon oranlarının açıklandı ve yıllık bazda enflasyon TÜİK'e göre yüzde 83,45, ENAG'a göre ise 186,27 oldu. Bu gelişmeler üzerinde doların fırlayacağını söyleyen Selçuk Geçer elinde dolar olanları uyardı.



DOLARA TALEP ARTACAK

Dolara olan talebin  gittikçe artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" ifadesini kullandı.

Dolar için uyarıda bulunan Selçuk Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" yorumunu yaptı.

 Fırlayacak... Elinde dolar olanlar için kritik açıklama Selçuk Geçer den geldi! Bu üç aya dikkat

DOLAR FIRLAYACAK...

Tüm yaşanılan gelişmelerle birlite doların fırlayacağının altını çizen Geçer; "Kıtlaşan dolar hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacak. 

Kurun yukarı doğru fırlaması enflasyonu  yükseltecek ve işsizlik furyasını beraberinde getirecek. 

İnsanlar fakirleşirken bankacılık sektörü karını katlamaya başladı. En çok vatandaş kaybedecek. Türkiye'deki yoksulluk sınırı asgari ücretin 4 katı." ifadelerini kullandı.

Dolarda son dakika! Dolar alalım mı satalım mı? Ünlü analistten şok açıklama!

Dolar ve euro yükselişlerine kısa bir mola verdi

Yastık altında dolar saklayanlar acilen bakın! Dolar sınırları aşa aşa geliyor

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön