29 / 03 / 2024

Fixus Yapı Unigarden’da sınırlı sayıdaki ön satış avantajı devam ediyor!

Fixus Yapı Unigarden’da sınırlı sayıdaki ön satış avantajı devam ediyor!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

İçinde açık otopark alanı, eğlence merkezi,oyun alanı, market, kafe ve restorantlardan oluşan AVM’nin yer aldığı Unigarden, 'Siz hayal edin, biz hayallerinizi hayata geçirelim!' sloganıyla yükseliyor.



Fixus Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sakarya Unigarden’da, toplam 850 adet  konut  1 AVM yer alacak. Yenilikçi inşaat tekniklerinin uygulandığı, üstün mimari kaliteye sahip proje 4 etapdan oluşurken, ön satışların yapıldığı 1.etap dairelerin teslimatı  2016 Mart sonu yapılacak. 


Fixus Yapı Unigarden’da sınırlı sayıdaki ön satış avantajı devam ediyor!


Fixus Yapı’nın  Unigarden  için seçtiği 46 dönüm arazi tesadüfü değil. Unigarden, Türkiye’nin en büyük eğitim kentlerinden Sakarya’da, Sakaya Üniversitesine yürüme mesafesinde Sakarya’nın tam kalbinde yer alıyor.  Porojenin, üniversitenin hemen yanıbaşında, Sakarya şehir merkezine 10, Otogar’a 15,

İzmit’e sadece 20 dakika mesafede olması yatırımcı için önemli bir tercih nedenidir. Satışlarda gözlemlenen tercihler bu yargıyı doğruluyor nitelikte.


Yatırımcıların gözde projeleri arasında yerini hızla alan Unigarden, şehrin tüm olanakları yanıbaşınızdayken, muhteşem manzarası, eşşiz konumuyla size bambaşka bir fırsat vaad ediyor. 


Stoklarla sınırlı ön satış avantajlarını kaçırmayın!


Unigarden Satış Ofisi:  444 61 54

www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön