20 / 04 / 2024

Fiyapı'nın, Fi-Side Projesi'nde tapular hazır! 89 bin TL'ye!

Fiyapı'nın, Fi-Side Projesi'nde tapular hazır! 89 bin TL'ye!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından FİYAPI’nın Bahçeşehir’de inşaatını sürdürdüğü Fi-Side projesinde daire sahiplerine tapular dağıtılmaya başlandı..



Fiyapı’nın  3 bin 300 konut ve içinde bulunan ticari alanları ile en büyük projesi  olan Fi-Side’da hem dairelerin hem de ticari alanların tapuları hazır.. Şuanda kadar aldığı  dairenin  parasının   belli bir miktarını ödeyen müşterilerin  hepsi tapularını alabilecek..

Fiyapı’nın Fi-Yaka Tuzla 2 ve Fi-Yaka Tuzla 3 projelerinde de  tapular  Ekim ayı içinde sahiplerine teslim edilecek....

Sıfır peşinat,sıfır taksit ve sıfır faizden oluşan 3-0 kampanyasının yoğun ilgi gördüğü Fi-Side projesinden daire alanlar,yüzde 30’luk  peşinatı 2011 yılının Ocak ayında verecek.. ve daireyi teslim alana kadar hiç taksit ödemeyecek.. Geri kalan  parayı da daire tesliminde hiç faiz ödemeden ister bankadan uzun vadede kredi kullanarak isterse peşin olarak ödeyebilecek..ve anında dairesinin  tapusunu alabilecek.. 

FİYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan,’’hem  Türkiye’de şimdiye kadar görülmemiş, herkesi şaşırtacak  bir kampanya gerçekleştirdiklerini, hem de çok hızlı bir şekilde tapuları teslim ettiklerini  söyledi..İnan, Fi-side projesindeki 3 bin 300 konut ve ticari alanların tapusu hazır.. Tapu almak için gerekli şartları yerine getiren müşterilerimizin hepsi tapularını alabilecek’’  diye konuştu..

HERKESİ EV SAHİBİ YAPAN KAMPANYA..

Kampanya kapsamında Fi-Side’dan 149 bin TL’ye 120 metrekare daire alan kişi, bu dairenin 49 bin lirasını 2011 Ocak ayında, geri kalanını ise daireyi aldığında ödeyecek. Bu süre içinde de taksit ve kalan paraya faiz ödemeyecek..

Daire fiyatlarının 89 bin liradan başladığı Fi-Side projesinde  66 m2’den 195 m2’ye kadar 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 3300 daire bulunuyor..

Akıllı yaşam konseptinin uygulandığı Fi-Side projesi , 54 bin m2 üzerine 3 bin 300 konut, 20 bin m2 ticari alan, 100 bin m2 otopark, 4 bin m2 yüzme havuzu ve havuzun içinde 1500 m2’lik Kıbrıs Adası’yla farklı olduğu kadar bölgenin en geniş yapı projelerinden biri olma özelliğini taşıyor. Fi-Side,  normal bloklarda 66 ve 77 m2 1+1,120 m2 2+1, residans bloklarda ise 88 ve 110 m2 1+1, 125 m2 2+1, 174 ve 190 m2 3+1  olmak üzere 8 farklı daire modeli ve 25, 30 ve 35  katlı modern bloklardan oluşuyor.  projenin yüzde 80’i yeşil alan olarak tasarlandı.

Siz hayatın değil, hayat sizin peşinizden koşsun

Fiyapı, Fi-Side projesinde bir ilki gerçekleştirerek , Türkiye’ye ilk kez ‘Akıllı Yaşam’ konforunu sunuyor. Site sakinlerinin hayatlarını oldukça kolaylaştıracak olan bu uygulama ile;
Sağlık hizmeti: Hastaneye gitmeden doktora canlı bağlanacaksınız ve doktor size danışmanlık hizmeti verecek. Gece-gündüz doktor canlı olarak sizin hastalığınızı takip edecek ve gerekli gördüğünde acil müdahale edebilecek. Ayrıca sitenin kendi ambulansı da olacak.

Eğitim hizmeti: Kursa yada okula gitmeden evinizden eğitim kurumuna canlı bağlanarak dersleri evden alabileceksiniz. Gerekirse eğitim görevlisine soru sorabileceksiniz. İsterseniz site sakinleri ile birlikte, sitedeki konferans salonuna canlı bağlanarak toplu dersler alabileceksiniz..
Uzaktan alışveriş hizmeti:  FİYAPI ‘’Akıllı Yaşam’’,  alışveriş merkezini evinizin içine getiriyor. Bir alışveriş merkezinde bulabileceğiniz bütün markaları, evinizden çıkmadan tek tek görebilir, bakıp seçerek dilediğiniz gibi alışverişinizi yapabilirsiniz. Günlük her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek, mesafeyi, trafiği ve lokasyon sorununu tamamen ortadan kaldıran ve dünyanın en büyük alışveriş merkezini evinize getiren hayatınızı kolaylaştıran bu sistem sayesinde, yine evinizden çıkmadan size özel moda tasarımı, canlı diyetisyen hizmeti alabileceksiniz. Bunlarla sınırlı kalmayan “Akıllı Yaşam”da eşinizin doğum gününü, evlilik yıldönümünü ya da ödemelerinizi unutma ihtimaliniz sıfıra inecek. Çünkü evdeki digital asistanınız size bunları hatırlatacak.
 
1 dakikada Kıbrıs Adası’nda yemek…

FİYAPI’nın hem konut hem de düşünsel anlamda en büyük projelerinden biri olan Fi-Side , farklılıklarıyla dikkat çekiyor. Kıbrıs Adası’nı 4 bin metrekarelik bir havuzun
içerisine yerleştirerek, alternatif mekânlar yaratan proje, ev sahiplerinin uzun süre yenilikleri keşfedeceği alanları içeriyor. Kıbrıs Adası’nın kenarı havuza sıfırlanarak isteyenlerin havuzdan yüzerek adaya çıkmaları planlanırken, adanın üzerinde kafeteryalar, restoranlar ve eğlence mekanları site sakinlerini sürekli farklı aktivitelerle buluşturuyor. Adanın altına yerleştirilen kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, oyun salonları ve sosyal alanlar spor tutkunu site sakinlerini çok çeşitliliğiyle tatmin edecek. 

Türk insanın yaşam standardını yükseltmeyi amaçlayan, çarpık yapılaşmanın en aza indirgendiği, ulaşımın diğer lokasyonlara nispeten daha rahat olduğu, şehir gürültüsünden uzak, sakinliği ve bol yeşil alanlarıyla ,İstanbul’un en gözde yerleşim yeri olan Bahçeşehir’de inşaatı süren Fi-Side projesi 2012 Mayıs ayında sahiplerine teslim edilecek..

FİYAPI hakkında:
İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından FİYAPI, 2007 yılında kurulmuştur. İnşaat sektörünün en hızlı büyüyen firması olan FİYAPI, Fİ-YAKA Sancaktepe gibi kendi alanında yoğun ilgi gören bir projeyi de hayata geçirmiştir. FİYAPI, gelecek dönemlerde gerçekleştirmeyi planladığı yeni projeler için de tüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. FİYAPI, ‘’Herkes İçin Kaliteli Yaşam’’ ilkesiyle projelerini yoğun AR-GE çalışmaları sonucunda hayata geçirmekte ve 10 yılda 100 bin konut yapmayı hedeflemektedir
 

www.fiyapi.com

0212 672 15 15


Geri Dön