19 / 04 / 2024

Flatofis 2000 kişiye istihdam sağlayacak

Flatofis 2000 kişiye istihdam sağlayacak

İstanbul Haliç'te Sinpaş Yapı tarafından 110 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen Flatofis'in Genel Müdürü Mehmet Özdemir, yakında açılacak olan Flatofis'i anlattı



İstanbul Haliç'te Sinpaş Yapı tarafından 110 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen Flatofis'in Genel Müdürü Mehmet Özdemir, çok yakında açılacak Flatofis Çarşı'nın,tarihi ve kültürel dokusu ile  öne çıkan Yarımada'nın alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılayacağını,turizme katkı ve 2 bin kişiye ek istihdam sağlayacağını söyledi.

Çok Yakında Açılacak

Centrum, Metis, Sadece Hosting, Documenton, Printon, Maya Sağlık Hizmetleri gibi iş dünyasından önemli firmaların ofis kiraladığı, bünyesinde çok amaçlı toplantı ve seminer salonları, fitness center, kapalı yüzme havuzu, SPA ve eşsiz Haliç Manzaralı a'la carte restoranları barındıran, Türkiye'nin ilk yatay A sınıfı ofis projesi Flatofis'in, çarşı bölümü çok yakında açılacak. Adil Işık, YKM, Kiğılı, Arslanlı, Dufy, Muya, Toyiki, MOL, İntersport ve Defacto'nun outlet konsepleri ile yer alacağı Çarşı'da Darty, Koçtaş, Burger King, Değirmen Pastanesi, Starpark, Yılmaz Optik, Takışık, Niyazibey Restoran, Atom, Different Hair, Narpost, Sbarro da yer alıyor. Flatofis Çarşı'nın 2000 kişiye ek istihdam sağlaması hedefleniyor.

Flatofis Çarşı'da bayan giyimden erkek giyime, restorandan,cafelere, pastaneye, yapı marketten elektro markete, çocuk eğlence merkezinden güzellik merkezi ve optikçiye kadar her şey yer alacak.

Çarşı, 2 bin kişiye istihdam sağlayacak

Eyüp'ün turizm ve kültürel açıdan zengin olduğu kadar tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile de bir kongre merkezi haline geldiğini ifade eden Flatofis Genel Müdürü Mehmet Özdemir “Bu durum bizleri fazlaca heyecanlandırıyor, Flatofis Çarşı bu zenginliği ve yeni oluşumu, marka karması ve mimarisi ile tamamlayacak. Bölgenin alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılayacak kriz ortamında da 2 bin kişiye istihdam sağlayacak.”dedi.

Marka karmasını özenle oluşturduk

Flatofis Çarşı marka karmasının titizlikle oluşturulduğunu belirten Mehmet Özdemir “Flatofis'in ofis bölümü kadar çarşı bölümü de büyük ilgi gördü. Şu an yüzde 100'e yakını kiralanan Flatofis Çarşı'nın marka karmasını oluştururken tarihi yarımada ve Eyüp'ün zengin kültürel ve turistik yapısını göz önünde tutarak; bölge halkının, Flatofis çalışanlarının ve yerli, yabancı bölge misafirlerinin alışveriş ihtiyacının karşılamasına özen gösterdik. Flatofis projesi hayata geçirildiğinden bu yana faaliyette  olan Koçtaş ve yakında dönemde açılan Darty  bölgedeki önemli bir talebi karşıladı ve ilgi gördü. Bu durum Flatofis Çarşı açıldıktan sonra da bölgenin alışveriş ihtiyacını karşılayacağının önemli bir göstergesi.”dedi

Günlük bin 500 kişiye hizmet sunacak

Flatofis Çarşı, 18 bin metrekare hizmet alanı ile bulunduğu Eyüp mevkiinde Haliç (Eminönü, Sultanahmet, Kağıthane, Alibeyköy) başta olmak üzere Rami, G.O.P. ve Fatih ilçelerinden oluşan 1. çemberdeki müşteri profilinin çekim noktası olarak bulunduğu bölgeye hareketlilik kazandıracak. Flatofis Çarşı'nın, 4 bin 500 kişiden oluşan ofis çalışanının yanı sıra bulunduğu bölge içerisinde günlük ortalama 15 bin kişiye hizmet sunması hedefleniyor.

Darty:”Müşterilerin gösterdiği ilgiden son derece memnunuz”

En yeni ve kaliteli ürünleri, her gün en iyi fiyat ve en iyi hizmet garantisi”yle sunmaya devam eden elektronik perakende sektörünün öncü isimlerinden Darty de 11. Mağazasını büyük bir kampanya ile Flatofis Çarşı'da açtı. Flatofis Çarşı mağazalarının açılışından bu yana geçen 3 aylık zaman diliminde bölgenin gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Darty yetkilileri,  Flatofis Çarşı mağazalarında küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 200 kategoride 350'den fazla markaya ait 6 binden fazla ürünü en düşük fiyatlarla satın alınabileceğini, burada yapılacak sürpriz kampanyaların devam edeceğini belirtti.

Koçtaş Flatofis Çarşı'da bulunan mağazası ile evleri güzelleştirmeye devam ediyor...

Koçtaç Flatofis , Flatofis projesinin hayata geçmesi ile beraber 24 Haziran 2008 tarihinde faaliyete geçti. 6 bin metrekare satış alanı bulunan Flatofis Çarşı Koçtaş mağazasında, dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak, banyo ve seramiğe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, genç odasından hazır perdeye, halıdan boyaya ve parkeye kadar on binlerce ürün en uygun fiyat en yüksek kalitede satılıyor. Flatofis Çarşı Koçtaş müşterileri, satın aldıkları ürünlerin nakliye ve montaj işlemlerini yine Koçtaş'tan aldıkları hizmetle gerçekleştirebiliyorlar.


Geri Dön