23 / 04 / 2024

Flex Office Bahçeşehir'de 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Flex Office Bahçeşehir'de 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de gerçekleştireceği projesi Flex Office Bahçeşehir’de lansmandan önce satışların yüzde 60’ını tamamladı. Projede ofislerin lansman fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor..



100 milyon lira yatırım değeri ile hayata geçirilen proje 32 katlı gökdelende bulunan 321 üniteden oluşacak. Projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Metrekare fiyatlarının 2 bin 750 liradan başladığı projede, 160 adet ofis satıldı, bunun içindeki 50 ofis ise yabancı kurumsal bir firma tarafından tek seferde alındı.


Ev ofis konseptiyle tüketicilerin yeni nesil ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını anlatan dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Flex Office Bahçeşehir, sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Flex Office Bahçeşehir’in de bölgedeki ihtiyaçlar gözönüne alındığında, yatırımcıları için eşsiz yatırım fırsatları oluşturacağını düşünüyoruz” dedi.


‘Geri dönüşü kolay’

Ofislerde ‘kirala-kazan’, ‘çalış-kazan’, ‘otur-kazan’ sistemlerini uyguladıklarını anlatan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı, bu şekilde on yılda, projeden alınan ofisin kendini amorti edeceğine dikkat çekti.


‘İnşaatlarda geciktik’

1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçecek Gebze projesinin eylül ayına sarkacağını açıklayan Uğur Dumankaya, inşaatlarda geciktiklerini ifade etti.

Dumankaya, “Birkaç projede bu aksaklıkları yaşadık, bizden kaynaklı olarak, bunu aşmak için yeni bir yapılanmaya gittik.

Biz Dumankaya olarak çok iyi bir organizasyona sahip olduğumuzu düşünüyorduk ama öyle değilmiş. Kendimize fazla güvenmeden dolayı sanırım bunu göremedik. Ama artık hatamızı anladık. Mağduriyet olursa da gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön