19 / 04 / 2024

Folkart, Altay Spor Kulubü'ne sponsor oldu!

Folkart, Altay Spor Kulubü'ne sponsor oldu!

Altay yönetimi, önümüzdeki sezonun forma reklamı için şimdiden Folkart'la anlaştı. Siyah-Beyazlıların bu sezon Reo Mühendislik ile anlaştığı için Folkart'ın reklamını 2016-17 sezonunda taşıyacağı açıklandı.



Altay yönetimi, önümüzdeki sezonun forma reklamı için şimdiden Folkart'la anlaştı. Siyah-Beyazlıların bu sezon Reo Mühendislik ile anlaştığı için Folkart'ın reklamını 2016-17 sezonunda taşıyacağı açıklandı. İzmir'de inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından olan Folkart'in 3. Lig'de mücadele eden Altay'a 150 bin TL sponsorluk bedelini şimdiden ödediği, Play-Off'a kalınması halinde 100 bin TL daha vereceği açıklandı. Folkart, sezon başında Karşıyaka ve Göztepe'ye 550'şer bin TL karşılığında göğüs reklamı vermişti. Altay'ın Genel Kurul üyesi olan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Bu anlaşmanın reklam tarafından çok, destek yönü önemlidir. Kulübün zor durumda olduğunu bildiğimiz için formül arayışına girdik. Çözümü önümüzdeki senenin sponsorluk ödemesini şimdiden yapmakta bulduk. Altay'ın altyapıdan 22 oyuncusuyla ve 19 yaş ortalamasıyla mücadele etmesini takdir ediyoruz" dedi. 



Milliyet Ege



Haber Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sene başında Karşıyaka ve Göztepe'ye sponsor olan Folkart, Altay'a gelecek seneden itibaren sponsor oluyor Bu sene göğüs reklamı sponsorluğu için Reo Mühendislik ile anlaşmış olan Altay'a önümüzdeki sene Folkart sponsor oluyor. Sponsorluk bedeli olan 150 bin TL'yi ödeyen Folkart, Altay'ın bu sene Play-Off'a kalması halinde, ekstra 100.000.-TL daha destek verecek. 


Kulübün ayni zamanda genel kurul üyesi olan Mesut Sancak, "Bugün 102. Kuruluş yıldönümünü kutlayan İzmir'in köklü spor kulüplerinden Altay'a sponsor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizim için bu sponsorluk anlaşmasının reklam tarafından çok destek tarafı önemli. Kulübün zor durumda olduğunu bildiğimiz için yöneticileriyle birlikte bir formül arayışına girdik. Çözümü bu sene halihazırda bir sponsorları olduğu için önümüzdeki senenin sponsorluk ödemesini şimdiden yapmakta bulduk. Altay profesyonel futbol takımının bu sene alt yapıdan gelen 22 oyuncunun katılımıyla ve 19 yaş ortalamasıyla mücadelesini çok takdir ediyoruz. Çalışmaların aksamadan yürümesi çok önemli" dedi. 


Altay Spor Kulübü Başkanı Av.Cihangir Marmara, Mesut Sancak'a desteğinden dolayı teşekkürlerini sundu. Marmara, "Folkart ile gelecek sene için şimdiden göğüs reklam sponsorluğu anlaşması yapılması Altay Takımı'na ve yönetimine duydukları güveni gösteriyor. Bunun için kendilerine müteşekkiriz. Yönetim olarak üzerimize düşen sorumluluk bir kat daha arttı. Bu güveni boşa çıkartmamak için yönetim ve takım olarak elden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ayrıca Folkart'ın İzmir'de yapacağı yeni inşaat projelerinde Altay'ın genel kurul üyelerine çeşitli avantajlar sağlanması konusunda görüş birliğine varıldığı da açıklandı.



Yenigün


Geri Dön