26 / 04 / 2024

Folkart Bornova Life'ta 185 bin TL'ye 1+0 daire!

Folkart Bornova Life'ta 185 bin TL'ye 1+0 daire!

Saya Grubu bünyesinde 2006 yılında İzmir’de faaliyete başlayan ve bugüne kadar Folkart Narlıdere, Folkart Mavişehir ve Folkart Towers projelerini hayata geçiren Folkart Yapı, İzmir’den yola çıkarak, 5 yıl içinde Türkiye’nin en büyük inşaat şirketi olmayı



Folkart Life bornova projesini hayata geçiren Folkart Yapı, projeye toplam 250 milyon liralık yatırım yapacak. ‘Ulaşılabilir lüks’ sloganıyla yola çıkan Folkart Life Bornova’da dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 500 ile 4 bin lira arasında değişiyor. Haziran 2017’de teslim edilmesi planlanan Folkart Life Bornova’da 830 daire yer alacak. Daire fiyatları büyüklüklerine göre ise 1+0’larda 185 bin liradan başlarken 4+1’lerde 824 bin liraya kadar çıkıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak projede yüzde 1 KDV geçerli olacak.


İzmir’e güveni tam

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, bugüne kadar 900 milyon liralık yatırım yaptıkları İzmir’de bir yıl içinde 1 milyar liralık yatırım planlarının daha olduğunu açıkladı.

Sancak, İzmir’de yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, “İzmir’de yıkılmayı bekleyen 350 bin konut var. Yerlerine 750 - 800 bin konut yapılacak. İzmir’e İstanbul’dan daha fazla güveniyoruz. İstanbul’da 450 bin konut var, satışını bekliyor. İnşaat firmalarının para kazandığını zannediyorsunuz ama durum böyle değil” dedi.  


Sancak, İzmir’de sıradaki projelerinin Çeşme, Bornova ve Bayraklı’da olacağını söyledi. Bu projelerden birinin ofis projesi olacağını belirten Sancak, Avrupa’nın en yüksek binasını İzmir’de yapacaklarını da kaydetti. 73 katlı 340 metrelik bir kulenin inşaatına başlayacaklarını belirten Sancak, projenin kasım ayına yetişeceğini söyledi.

Sancak, Londra’da ve New York’ta arazi arayışı içinde olduklarını belirterek, “Farklılığı simgeleyen ‘mor inek’ anlayışıyla Türkiye’nin en büyük şirketi olmak için çalışacağız” dedi.


Milliyet


Geri Dön