26 / 04 / 2024

Folkart İzmir'de ikiz kuleler yapacak!

Folkart İzmir'de ikiz kuleler yapacak!

Mesut Sancak, İzmir'in bir takım hukuki sıkıntıların ardından yatırıma hazır hale gelmesinden mutluluk duyduklarını belirtiyor



Gerçekleştirdiği farklı tarzda mimari yapılarla tanınan Folkart İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir'in bir takım hukuki sıkıntıların ardından yatırıma hazır hale gelmesinden mutluluk duyduklarını belirtiyor. Söz konusu alanda gerçekleşecek, çok katlı yeni projelerini de tamamlamak üzere olduklarını dile getiren Sancak, İzmir'in prestij bölgesi sayesinde İstanbul Maslak bölgesi ile yansır hale geleceğine inanıyor.

Sancak Ailesi'ne ait Saya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Folkart Yapı şimdi prestij bölgesinde İzmir'in en yüksek yapıları olacak İkiz Kuleler'i gerçekleştirecek.  40'ar katlı gökdelenler. 165 metre yükseklikte olacak.
Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir'in Narlıdere ve Mavişehir ilçelerinde üst gelir grubuna yönelik projeleriyle kısa sürede yakaladıkları başarıyı prestij bölgesinde yapacakları ikiz Kulelerle perçinleyeceklerine inanıyor. Şu ana kadar gerçekleştirdikleri projelerle İzmir'e 285 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Mesut Sancak, "Yaklaşık 200 milyon dolara mal olacak ikiz Kuleler'in tamamlanmasından sonra da İzmir'le ilgili planlarımız bitmeyecek. Böylece belirlediğimiz süre içinde (beş yıl) yatırım tutarımız 500 milyon doların da üstüne çıkacak,  İzmir  inşaat sektöründe Türkiye'nin en çok potansiyel barındıran kenti. Yatırım konusunda korkulacak bir şehir değil. Biz, yaptığımız yatırımların getirişinden çok memnunuz" diyor.
ikiz Kuleler inşaatının 2010 yılı sonunda başlaması planlanıyor.
Milliyet


Geri Dön