25 / 04 / 2024

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...



İKONİK BİR YAPI

Egenin incisi İzmir’de ayrıcalıklı yaşamın adresi olan Folkart Nova, farklı yüksekliklerde biten üç kulenin ahenkle birleştiği 38 katlı ikonik bir yapı olacak. Kulelerin farklı açılarda birleşmesi, panoramik manzarayı koruyacak. Seçkinlik teması üzerine kurulu Folkart Nova’da binanın yüzeyi de karakteristik formu ve malzeme kalitesiyle her noktadan kendini gösterecek. Otomasyon sistemi ile akıllı ev özelliklerine sahip olacak olan Folkart Nova, şehir tasarımında getirilmiş bir farklılık olarak ön plana çıkacak. 

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

YÜZÜ KENTE DÖNÜK

“Yüzü Şehre Dönük Bir Yaşam” şeklinde öne çıkan Folkart Nova’da, her noktadan nefes kesici deniz manzarası, açık hava keyfi getiren geniş terasları, ileri düzeyde konfor sunan iç alan tasarımı, konutunuza birkaç adım mesafede sosyal olanakları, alışveriş ve lezzet merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Folkart Nova, zengin sosyal yaşamıyla, her geçen gün hızla değerlenen bir bölgede yaşamak için benzersiz bir fırsat da sunuyor.

29 MİLYAR LİRALIK TOPLAM YATIRIM

Mesut Sancak yaptığı açıklamada Folkart Nefes İstanbul ve Folkart Country Urla projelerinin de inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü satışa çıkarılan Folkart Nova’nın da 2024 yılı sonunda bitirileceğini dile getirdi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, Rönesans ve Tekfen ortaklığından satın alınan büyük alanda da proje satış ofisi yapımı ve zemin çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek,  “İzmir Yeni Kent Merkezi’nde Türkiye’nin en büyük konut projelerinden birini yapacakları dev çalışmamızla beraber  2006 yılından bugüne dek gerçekleştirdikleri projelerinin  toplam yatırım değeri, tam 29 milyar lira olduğunu söyledi. Sancak, önümüzdeki süreçte, NOVA ve diğer yatırımlarının sırasıyla devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Web: http://folkart.com.tr/

Folkart Konak projesi başlıyor! Folkart'tan İzmir'e 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!


Geri Dön