20 / 04 / 2024

Folkart Towers B Kule teslimleri için geri sayım başladı!

Folkart Towers B Kule teslimleri için geri sayım başladı!

Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor, öte yandan, Folkart Towers'ın giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar eylül başından itibaren hizmet vermeye başlayacak...



İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Towers'ın A Kulesi'nde yaşam sürerken, B Kule'de ise teslimat yaklaştı. 


Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor, öte yandan, Folkart Towers'ın giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar eylül başından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

 

Yaşamın başladığı A Kule'de Dodici, Alsancak Unlu Mamülleri, Etçibaşı, Crete, Gooby Steak House, Dönercim, Simit Sarayı gibi restoran ve kafeteryaların yanı sıra Migros, Kid's Park, Ufuk Eczanesi, Bayram Bal Kuafdr'ün de hizmet vermeye başlayacağını aktaran Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, şu bilgileri verdi: "B Kule teslim edildikten sonra ekim ayında alışveriş alanları hizmete girdiğinde Folkart Towers yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi olacak. B Kule'nin tamamlanmasına çok az kaldı. Beklenenden çok daha iyi bir proje ortaya çıktı ve şimdiden İzmir'in simgesi haline geldi. Folkart Towers A Kule'nin şu anda yüzde 95'i satılmış durum1da. B Kule'nin satışları da i devam ediyor."


Hürriyet Ege 




Geri Dön