24 / 04 / 2024

Folkart Towers'ta yılbaşı partisi!

Folkart Towers'ta yılbaşı partisi!

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamasını ışık ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra, Folkart Towers'taki ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak..



Folkart'ta Erener'li, Miles'lı yılbaşı 

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamasını ışık ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra, Folkart Towers'taki ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak. Türkiye'de ilk defa bir binadan bu büyüklükte ışık ve havai fişek gösterisi yapılacak.

Folkart Yapı, bu yıl hizmete sunduğu 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers'ta, sakinleri için La Vie Nouvelle'de özel bir yılbaşı kutlaması düzenleyecek. Gecede, pop dünyasının dev sesi Sertab Erener ile Michael Jackson ve Whitney Houston'm vokalistliğini yapmış olan efsanevi caz müzisyeni Miles Davis'in kızı, ünlü sanatçı Della Miles konser verecek. İzmir'in en yüksek binaları olan ' Folkart Towers'ta kutlamalar, yeni yıldan 3 gün önce ışık gösterileriyle başlayacak. Yılbaşı gece yarısında da büyük bir havai fişek gösterisi yapılacak. Gösteri, başta Bayraklı, Bornova, Alsancak, Karşıyaka ve Konak olmak üzere bir çok yerden izlenebilecek.


Milliyet Ege


Geri Dön