25 / 04 / 2024

Folkart Vega'nın silueti ortaya çıktı!

Folkart Vega'nın silueti ortaya çıktı!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Vega

Alsancak ile Halkapınar arasında inşa edilen  Folkart Vega’nın zarif silueti belli olmaya başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımların yapılacağını dile getirdi. 



İsmini Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, Alsancak ile Halkapınar arasında,  İzmir  Körfezi’nin tam karşısında yükseliyor. Milliyet'te yer alan habere göre; toplam 843 konut ile 53 ticari alandan oluşan projenin teslim tarihi 2021 yılının sonu olarak açıklandı. Folkart Vega’nın en özel alanlarından biri olarak gösterilen A1 ve A2 arasında blokları birbirine bağlayacak sosyal tesis için de çalışmalar başladı. Yerden yaklaşık 70 metre yükseklikte yer alacak tesis, İzmir’in en güzel manzaralarından birine sahip olacak.

Folkart Vega nın silueti ortaya çıktı!

‘Güzel İzmir’e yakışacak’ 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yoğun ilgi gösterilen Folkart Vega’nın inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini ve ilerleyen günlerde hızlı yükselişin daha net görüleceğini belirtti.

Projenin yüzde 90’ının satıldığını aktaran Sancak, “Geçmişten gelen kültürel birikimi ile Türkiye’nin yaşamak için tercih edilen en öncelikli şehri güzel İzmir, her alanda değerine değer katıyor. Folkart olarak bizde güzel İzmirimize yakışan projeler kazandırmak için çalışıyoruz. Projemizin yanındaki araziyi de satın aldık. Burada da 400 milyon liralık yeni bir yatırıma hazırlanıyoruz. Urla ve Çeşme’de de hazırlıklarımız devam ediyor. Yeni sürprizlere hazırlanıyoruz. Yakında kamuoyu ile paylaşacağımız yatırımlarımız olacak” şeklinde konuştu.

Folkart Vega nın silueti ortaya çıktı!

Plaj kumlu havuz 

Folkart Vega’da, gerçek plaj kumuyla tasarlanan, denizdeymiş hissi yaşatacak özel bir havuz, fitness, SPA, sauna ve alışveriş merkezi de yer alıyor. Konut sahipleri evlerinin iç dizaynını “klasik”, “modern” ve “stil” olarak üç şekilde seçebilecekler. Seçimler sonucunda evin salonu, mutfağı ve banyosu istenildiği gibi hazırlanacak.


Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!


projeye sor



Geri Dön