19 / 04 / 2024

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart’ın Çeşme’deki projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills,  Uluslararası Gayrimenkul ve Alman Tasarım ödüllerinden gururla ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ‘En iyisi için çalıştık” diye açıklama yaptı. 



Folkart, Çeşme’deki Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri ile dünyanın en saygın ödülleri arasında gösterilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde iki ayrı ödül kazandı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ayrıca Alman Tasarım Konseyi tarafından 1969 yılından bu yana gerçekleştirilen Alman Tasarım Ödülleri’nde de Folkart Blu, ‘Özel Mansiyon’ ödülüne layık görüldü.

Mimarlık, iç mekan tasarımı, geliştirme, gayrimenkul kategorilerinde düzenlenen ve toplam 48 alt kategoriden oluşan gayrimenkul sektörünün Oscar’ı kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde Folkart Blu Çeşme, kendi alanında en iyi proje seçilirken, Folkart Hills Çeşme de ‘Çoklu Konut Mimarisi’ alanındaki ödülün sahibi olmayı başardı. 

Uluslararası alandaki 3. ödül ise Almanya’dan geldi. Folkart Blu Çeşme projesi, Alman Tasarım Konseyi tarafından bu sene 49’uncusu gerçekleştirilen Alman Tasarım Ödülü yarışmasında ‘Özel Mansiyon’ ödülüne layık görüldü.
 


Geri Dön