19 / 04 / 2024

Forum AVM'leri Hulusi Belgu yönetecek!

Forum AVM'leri Hulusi Belgu yönetecek!

Türkiye'de Forum isimli AVM'leri yöneten Multi'de Eyüboğlu'nun boşalttığı koltuğa Hulusi Belgu oturacak



Hollandalı yatırımcı Corio ile geçtiğimiz günlerde 1.3 Milyar euro tutarında bir anlaşma imzalayan Multi Corporation, Türkiye operasyonunda bir dizi yönetim değişikliğine gitti. 1 Nisan 2010'dan itibaren Cem Bodur Multi Aktif Yönetim ve Türkiye Yatırım Fonu'nun Ceo'su, Hulusi Belgu ise Multi Turkmall ve Multi Türkiye yönetim şirketinin CEO'su olacak. Sabah Gazetesi'nin 2 Ocak 2010 tarihinde gündeme getirdiği yönetim değişikliği ile ilgili dün resmi açıklama yapıldı. Hulusi Belgu, şirketin tüm operasyonları, portföy yönetimi ve yeni projelerinden sorumlu olacak. Cem Bodur ise finansal yapılanması ve yatırım finansmanı projelerini yürütecek. Multi'nin Türkiye'de Forum adıyla hizmet veren 8 adet AVM (alışveriş merkezi) bulunuyor.
Sabah

Basında yer alan diğer haberler:

Multi, Türkiye'de yönetimi değiştirdi
 
HOLLANDALI yatırımcı Corio ile geçtiğimiz günlerde 1.3 milyar Euro'luk anlaşma imzalayan Multi Corporation, Türkiye operasyonunda yönetim değişikliğine gidiyor.

Yönetim stratejisi gereği daha büyük operasyonlara yönelmeyi hedefleyen Multi'de 1 Nisan'dan itibaren Cem Bodur Multi Aktif Yönetim ve Türkiye Yatırım Fonu'nun CEO'su, Hulusi Belge ise Multi Turkmall ve Multi Türkiye yönetim şirketinin CEO'su olacak. Hulusi Belgu, şirketin tüm operasyonları, portföy yönetimi ve yeni projelerinden sorumlu olacak. Cem Bodur ise Multi'nin yeni finansal yapılanması ve yatırım finansmanı projelerini yürütecek. Multi Corporation Yönetim Kurulu Başkanı Hans van Veggel, Multi TurkMall olarak Türkiye'deki yatırımlar açısından daha verimli bir döneme girdiklerini belirtti. Avrupa'da pek çok alışveriş merkezi projesinin geliştiricisi olan Multi'nin Türkiye'de Forum adıyla hali hazırda hizmet veren 8 adet alışveriş merkezi, inşası devam eden 2 alışveriş merkezi projesi bulunuyor. Multi'nin Türkiye'de ayrıca geliştirme aşamasında olan 11 alışveriş merkezi projesi daha bulunuyor. 
Hürriyet


Geri Dön