26 / 04 / 2024

Four Winds'de vitaminli duş ve aşçılı mutfak!

Four Winds'de vitaminli duş ve aşçılı mutfak!

Taşyapı'nın 270 milyon dolara inşa ettiği Four Winds'de Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun “Stay Well” konsepti ile kişiye özel yaşam tarzı tasarlandı. Projede C vitaminli duşlardan 3 aşçılı mutfağa kadar birçok hizmet sunuluyor...



Taşyapı'nın 270 milyon dolara inşa ettiği Four Winds'de Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun “Stay Well” konsepti ile kişiye özel yaşam tarzı tasarlandı. Projede C vitaminli duşlardan 3 aşçılı mutfağa kadar birçok hizmet sunuluyor.

 

Vatan'ın haberine göre, Taşyapı'nın Bağdat Caddesi'nde arsa hariç 270 milyon dolara inşa ettiği Four Winds projesinde Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun “Stay Well” konsepti ile Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Stay Well konsepti ile Osman Müftüoğlu ve ekibi ilk kez bir residence projesinde kişiye özel birçok hizmeti residence sakinlerine sunuyor. 44 dönüm üzerine kurulan ve 4 bloktan oluşan Four Winds'de pilates ve yoga danışmanlığından özel mutfağa, sudaki kloru nötralize ederek cildi gençleştiren C vitaminli duşlardan nem ayarına, spa'dan fitnes merkezine, kişiye özel diyetisyenden alkali suya kadar birçok hizmet veriliyor.   

 

4+1, 3+1 ve 2+1 daire tiplerinin mevcut olduğu Four Winds'de daireler 117 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor. Geniş ve deniz/şehir manzaralı salonlar, giyim odaları, farklı Dekorasyon alternatifleriyle sunulan mutfaklar ön plana çıkıyor. Projede daire fiyatları 800 bin dolar ile 2 milyon 900 bin dolar arasında...

 

Daire sahiplerinin Four Winds'de otel konforunu yaşadığını ve ne arzu ederlerse bulabileceklerini söyleyen Osman Müftüoğlu, "Biz burada bir hayat tarzı tasarladık. Yaklaşık 1 yıldır bu proje üzerinde çalışıyoruz. Bu proje sadece en iyi malzeme ve en son inşaat teknolojilerini kullanmakla kalmıyor, aynı zamanda bir konuttan fazlasını veriyor" dedi.

 

İyon jeneratörü var

 

Four Winds sakinlerine kaliteli bir hayat rehberi, bir yol haritası çizmet amacıyla yola çıktıklarını ve bunu gerçeğe dönüştürdüklerini kaydeden Müftüoğlu, şöyle devam etti: "Burada insanların dairelerinde yaşarken sahip olmaları gereken çok özel ve önemli farklılıklar yarattık. Türkiye'de ilklere imza attık. Örneğin dairelerde her odada iklimlendirme var. Her odanın nemi istendiği gibi ayarlanabiliyor. Çok güçlü bir hava filtrasyon sistemi mevcut. En üst katta bile camları açıp temiz hava alınabiliyor. Dairelerde alkali iyon filtrasyonlu su içiriyoruz. Stes yönetiminde etkisi olan, uykuyu derinleştiren iyon jeneratörleri var. Gürültü ve ışık ayarlamaları sağlıklı yaşam koşullarına göre yapıldı. Ortak alanlarda binanın kendi kokusu var. Yani yaşanan, dokunan, koklanabilen alanlar yarattık."

 

Sosyal network

 

Binaların alt katlarına sosyal bir network kurduklarını da anlatan Osman Müftüoğlu, residence sakinlerine sağlıklı yaşam desteği vereceklerini vurguladı. Müftüoğlu, şunları söyledi: "Doktor istendiğinde doktor desteği verilecek. Hangi doktordan hangi eczaneye gidileceğine kadar tüm sağlıklı hayat danışmanlığı hizmeti alacak bina sakinleri... Medline ile anlaşmamız var. 7 gün 24 saat acil sağlık hizmeti sunuluyor. Ayrıca İntermed işbirliği laboratuvar desteğinden kan tahliline kadar 24 saat verdiğimiz hizmet yine farklarımızdan biri... Pilates dahil her türlü aktivite hizmetini veren merkezimiz, güzellik ve spa merkezimiz, yaz-kış kullanılabilen ısıtmalı açık yüzme havuzuTürk hamamı ve sauna sunduğumuz diğer seçenekler. Çocuk fitness'i de Türkiye'de bizim sunduğumuz ilklerden biri."

 

Yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurlarını da unutmadıklarını anlatan Müftüoğlu, residence sakinlerine özel baharat bahçeleri oluşturacaklarını da vurguladı.

 

İsteyene akşam yemeği isteyene davet

 

Kilo planlamadan çocuk menüsüne kadar birçok farklı hizmeti Four Winds sakinlerine sunduklarını ifade eden Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, şu bilgileri verdi: "Four Winds'de beslenme planlaması sunduğumuz hizmetler arasında. Kilo vermeden çocuk menüsüne kadar geniş bir hizmet yelpazemiz var. Üç aşçının hizmet verdiği mutfağımız her öğün için özel ve sağlıklı lezzetler sunacak. İster akşam yemeği için ister özel davetler için yemek yaptırmak mümkün olacak. Sağlıklı mutfak okulu ve sağlıklı yemek kursları sunduğumuz ayrıcalıklar arasında..." 

 

Kim yaparsa yapsın konutta maketten satış doğru değil

 

TAŞYAPI'NIN patronu emrullah turanlı, Four Winds'in 480 daireden oluştuğunu kaydetti. İnşaatı 3 yılda biten projede 20 dairede hayatın başladığını kaydeden Turanlı, "Burası İstanbul'un en iyi projesi... 44 bin 700 metrekare arazinin yüzde 7'si bina, yüzde 93'ü yeşil alan. Bu yönüyle sadece Türkiye'de değil dünyada bir ilk belki... Lafta herkes projesine kuş konduruyor ama icraata gelindiğinde bizimki gibi bitmiş, görülüp yaşanabilecek bir proje var mı bakmak lazım. Piyasa bozuk ama bizim projemize ilgi var. Prof. Müftüoğlu'nun fikirleri iyi oldu. Altunizade projemizi de seneye bitirip satışa çıkaracağız. Orada da Prof. Müftüoğlu ile birlikte bir yaşam tarzı sunacağız" diye konuştu.

 

Eskiden projeyi yapmadan satışın başlamadığını da hatırlatan Turanlı, maketten satışın yanlış olduğunu vurguladı. Turanlı, şöyle devam etti: "Eskiden yap-sat vardı. Yani önce yapar sonra satardın. Dolayısıyla milleti kandırmak da yoktu. İnsanlar beğenirse alır, beğenmezse almazdı. Maketten satış başladı, akabinde feveran da başladı. İşini iyi yapan var ama kim yaparsa yapsın maketten satış doğru değil. Herkes iyi olmadığı için insanların birikimleri ve umutları yok oluyor."


Telefon: 0216 385 43 59

Web adresi: www.tasyapi.com


Milliyet 


Geri Dön