23 / 04 / 2024

Fraser Place Antasya İstanbul açıldı!

Fraser Place Antasya İstanbul açıldı!

Ant Yapı’nın İstanbul’daki ikinci lüks servisli ‘residence’ projesi ‘Fraser Place Antasya İstanbul’ kapılarını açtı. Yeni yatırımla Ant Yapı’nın yurtiçindeki turizm yatırımı projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı.



Ant Yapı’nın İstanbul’daki ikinci lüks servisli ‘residence’ projesi ‘Fraser Place Antasya İstanbul’ kapılarını açtı. Yeni yatırımla Ant Yapı’nın yurtiçindeki turizm yatırımı projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı


Uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında 92’nci sırada yer alan Ant Yapı’nın turizm yatırımları arasına Fraser Place Antasya Istanbul da katıldı. 


Antmare Otel Alaçatı-Çeşme, Radisson Blu Hotel Istanbul Asia-Ataşehir ve Fraser Place Anthill Bomonti’den sonra İstanbul’daki ikinci lüks servisli daire konseptiyle hayata geçirilen Fraser Place Antasya Istanbul’un tamamlanmasıyla birlikte Ant Yapı’nın yurtiçindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı. 


Ant Yapı’nın Fraser Place kapasitesi ise 80 birimlik Fraser Place Antasya ve önceki yatırımı 120 birimlik Fraser Place Anthill ile beraber toplam 200 birime ulaşmış oldu. 


Fraser Place Antasya Istanbul’un, Anadolu Yakası’nın yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye’de konumlandığını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ant Yapı olarak bundan beş yıl önce dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality ile birlikte Bomonti’de ilk lüks servisli residence daireler konseptini Fraser Place Anthill ile hayata geçirmiştik. bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Fraser Place Antasya Istanbul ile 7 yıldızlı otel konforunu Anadolu Yakası’na da getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


En yenisi: Antmono

Ant Yapı’nın yurtiçindeki yatırım projelerini anlatan Mehmet Okay, şunları söyledi: “Basın Ekspres yolundaki Antplato ofis projesinde yıl sonu teslim hedefliyoruz. Beylerbeyi’nde 150 milyon dolar değerinde Antteras projesinin ikinci etabının bu yıl içinde başlamasını planlıyoruz. Küçük Çamlıca’da 90 milyon dolar değerinde ofis ve residence konseptli projenin planlama çalışmalarına devam ediyoruz. Ümraniye’de Antmono isimli 87 adet konuttan oluşan 30 milyon dolarlık  projeye başlayacağız.”

 


Milliyet


http://www.antyapi.com.tr/


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Turizm sektörüne hızlı giriş yapan Ant Yapı, Fraser Place Antasya İstanbul’u hizmete açtı. Şirketin turizm yatırımları 250 milyon $’a ulaştı


Ant Yapı turizm yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Sektöre 'lüks servisli daireler' segmentiyle giren şirket, Antmare Otel Alaçatı-Çeşme, Radisson Blu Hotel Istanbul Asia- Ataşehir ve Fraser Place Anthill Istanbul-BomontiŞişli'den sonra Fraser Place Antasya İstanbul'u da hizmete açtı. Böylece Ant Yapı'nın yurtiçindeki turizm yatırımlarının toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "5 yıl önce hayata geçirdiğimiz yeni konseptimizi Fraser Place Antasya Istanbul Anadolu Yakası'na taşıdık" dedi.


RUSYA DEVAM EDİYOR 

Asıl işlerinin Rusya'da olduğunu ve uçak krizinden sonra ülkenin ambargo uygulanmayan 53 firması arasında 3 şirketle yer aldıklarını belirten Okay, "Rusya'da 20 şantiyede işler devam ediyor. Ciromuz 1.9 milyar euroya ulaştı" dedi. Londra'da 40 milyon poundluk lüks bir konut projesine başladıklarını dile getiren Okay, Miami'de de şirket kurduklarını hatırlatarak, ABD'de yeni projelere hazırlandıklarını kaydetti.


ÜMRANİYE VAROŞTU ŞİMDİ MERKEZ OLDU

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da açılışta ilçenin sanayi semtinden ticaret alanına dönüşmesine vurgu yaptı. Ümraniye'de şu anda 295 binyapı stoku olduğunu belirten Can, bunun 165 bininin son 12 yılda yapıldığını söyledi. Can, "Semt varoştu, merkez oldu. Bu dönüşümde  TOKİ  gibi kurumlardan destek almadık. Özel sektöre cazip koşullar sunduk. Kaçak yapıya izin vermedik" dedi.


Sabah



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DÜNYANIN en büyük 250 müteahhiti arasında yer alan Ant Yapı'nın turizm yatırımları arasına FraserPlace Antasya İstanbul da katıldı. Antmare Otel Alaçatı-Çeşme, Radisson Blu Hotel İstanbul Asia-Ataşehir ve FraserPlace Anthill Istanbul-Bomonti Şişli'den sonra İstanbul'daki ikinci lüks servisli daireler konsepti ile hayata geçirilen FraserPlace Antasya İstanbul tamamlandı. Böylece Ant Yapı'nın yurt içindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı. 


Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Ant Yapı olarak bundan 5 yıl önce dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality ile birlikte Bomonti'de ilk lüks servisli resideııce daireler konseptini FraserPlace Anthill ile hayata geçirmiştik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz FraserPlace Antasya İstanbul ile 7 yıldızlı otel konforunu Anadolu yakasına getirdik" dedi. 


30 milyon dolarlık butik proje 

Ant Yapı'nın yurt içindeki yatırım projelerinden de söz eden Mehmet Okay, devam eden projelerinin etapları dışında yeni bir projeye daha başlayacaklarını söyledi. Okay, projeyle ilgili şu bilgileri verdi: "Ümraniye'de Antasya yakınında tek blok Antmono isimli 2+1,3+1 ve 4+1 toplam 87 adet konuttan oluşan 30 milyon dolar değerinde butik bir projeye kısa bir süre içinde başlamayı planlıyoruz." 


Vatan



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında 92. sırada yer alan Ant Yapı'nın turizm yatırımları arasına Fraser Place Antasya İstanbul da katıldı. Böylelikle Ant Yapı'nın yurt içindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı. 


Fraser Place Antasya İstanbul'un açılışı için düzenlenen törene, Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Frasers Hospitality EMEA Bölgesi CEO'su Guus Bakker Warsono katıldı. Fraser Place Antasya İstanbul'un; Anadolu Yakası'nın yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de, bu yıl açılacak metro hatları ile beraber birinci, ikinci ve çok yakında hizmete girecek olan üçüncü köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlandığının altını çizen Mehmet Okay, "Ant Yapı olarak bundan beş yıl önce dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality ile birlikte Bomonti'de ilk lüks servisli residence daireler konseptini Fraser Place Anthill ile hayata geçirmiştik. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Fraser Place Antasya İstanbul ile 7 yıldızlı otel konforunu Anadolu Yakası'na da getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Taraf



Haber Karar Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Ant Yapı, Anadolu Yakası'nın yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de inşa ettiği Fraser Place Antasya istanbul'da konuklarını ağırlamaya başladı. Ant Yapı'nın İstanbul'daki ikinci lüks servisli "residence" konseptli projesi olan Fraser Place Antasya İstanbul'un sakinleri, konaklamaları ile ilgili tüm hizmetleri Frasers Hospitality'den alacak. 


Açılışa Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Frasers Hospitality EMEA Bölgesi CEO'su Guus Bakker ve Fraser Place istanbul Genel Müdürü Cyril Warsono katıldı. Antmare Otel Alaçatı-Çeşme, Radisson Blu Hotel istanbul Asia-Ataşehir ve Fraser Place Anthill Istanbul-Bomonti Şişli'den sonra İstanbul'daki ikinci lüks servisli daireler konscpti ile hayata geçirilen Fraser Place Antasya istanbul'un tamamlanması ile birlikte Ant Yapı'nın yurt içindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı. 


YEŞİL BİNA SERTİFİKALI


Ant Yapı'nın yurtiçindeki yatırım projelerinden de söz eden Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Geçtiğimiz yıl Antteras projesi ile Türkiye'de ilk defa verilen yeşil bina sertifikası ÇEDBİK'i almaya hak kazandık. 

Antplato ofis projesinde ise Mayıs ayında örnek ofis tamamlandıktan sonra yıl sonu teslim hedefi ile devam ediyoruz" dedi. Yurtdışındaki projeleriyle de ilgili bilgi veren Okay, "Şu anda Rusya'da halihazırda devam eden işlerimizin tutarı 1,85 milyar dolar olup, Domodedovo havalimanı dahil 20 proje ile devam ediyoruz" diye konuştu. 

Açılışı, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Frasers Hospitality EMEA Bölgesi CEO'su Guus Bakker ve İstanbul Genel Müdürü Cyril Warsono birlikte yaptı. 


Karar




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ant Yapı, turizm yatırımları arasına Ümraniye'de inşa ettiği Fraser Place Antasya İstanbul'u da kattı. Proje ile şirketin yurt içindeki turizm yatırımlarının toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı. 


7 YILDIZLI OTEL KONFORU 


Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Ant Yapı olarak 5 yıl önce dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality ile birlikte Bomonti'de ilk lüks servisli residence daireler konseptini Fraser Place Anthill ile hayata geçirmiştik. Açılışmı yaptığımız Fraser Place Antasya istanbul ile 7 yıldızlı otel konforunu Anadolu Yakası'na getirdik" dedi. Mehmet Okay, yurt içi yatırımlarını da şu sözlerle anlattı, "Geçen yıl teslim ettiğimiz Antteras ile Türkiye'de ilk defa verilen yeşil bina sertifikası ÇEDBlK'i almaya hak kazandık. 


EN YENİ PROJE: ANTMONO 


Basın Ekspres Yolu'ndaki Antplato ofis projesini yıl sonu teslim etmeyi hedefliyoruz. İŞ GYO Manzara Adalar projesi ile Türkiye Finans Katılım Bankası merkez ofis binası inşaatları hızla ilerliyor. Beylerbeyi'nde 150 milyon dolar değerindeki Antteras'ın ikinci etabmm yıl içinde başlamasını planlıyoruz. Ümraniye'de ise 30 milyon dolarlık Antmono projemize kısa sürede başlamayı planlıyoruz" dedi. 




Posta



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ULUSLARARASI alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında 92'inci sırada yer alan Ant Yapı'mn turizm yatırımları araşma Ümraniye'de inşa ettiği 'Fraser Place Antasya İstanbul' da katıldı. Fraser Place Antasya İstanbul'un tamamlanması ile birlikte Ant Yapı'nın yurt içindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı. Fraser Place Antasya İstanbul'un; Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de, bu yıl açılacak metro hatları ile beraber birinci, ikinci ve çok yakında hizmete girecek olan üçüncü köprü bağlantı yollarına çok yalan bir mesafede konumlandığının altım çizen Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Okay, "7 yıldızlı otel konforunu Anadolu yakasına da getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Hürriyet



Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Ant Yapı, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de inşa ettiği Fraser Place Antasya İstanbul'da konuklarını ağırlamaya başladı. Firmanın İstanbul'daki ikinci lüks servisli, rezidans konseptli projesinin konaklamaları ile ilgili tüm hizmetler Frasers Hospitality'den alınacak. Yeni projenin tamamlanması ile birlikte Ant Yapı'nın yurtiçindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaşmış oldu. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Yedi yıldızlı otel konforunu Anadolu yakasına da getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Para



Bu haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında 92'nci sırada yer alan Ant Yapı'nın turizm yatırımları arasına Fraser Place Antasya İstanbul da katıldı. Antmare Otel Alaçatı-Çeşme, Radisson Blu Hotel İstanbul Asia-Ataşehir ve Fraser Place Anthill Istanbul-BomontiŞişli'den sonra İstanbul'daki ikinci lüks servisli daireler konsepti ile hayata geçirilen Fraser Place Antasya İstanbul'un tamamlanması ile birlikte Ant Yapı'nın yurtiçindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı. Ant Yapı'nın Fraser Place kapasitesi ise 80 birimlik Fraser Place Antasya ve önceki yatırımı 120 birimlik Fraser Place Anthill ile beraber 1+1 ve 2+1 'lik toplam 200 birime ulaşmış oldu. 

Fraser Place Antasya İstanbul'un açılışı için düzenlenen törene, Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Frasers Hospitality EMEA Bölgesi CEO'su Guus Bakker ve Fraser Place İstanbul Genel Müdürü Cyril VVarsono katıldı. Fraser Place Antasya İstanbul'un; Anadolu Yakası'nın yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de, bu yıl açılacak metro hatları ile beraber birinci, ikinci ve çok yakında hizmete girecek olan üçüncü köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlandığının altını çizen Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Ant Yapı olarak bundan beş yıl önce dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality ile birlikte Bomonti'de ilk lüks sen/isli residence daireler konseptini Fraser Place Anthill ile hayata geçirmiştik. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Fraser Place Antasya İstanbul ile 7 yıldızlı otel konforunu Anadolu Yakası'na da getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Ant Yapı'nın yurtiçindeki yatırım projelerinden de söz eden Okay, "Geçtiğimiz yıl teslim ettiğimiz Antteras projesi ile Türkiye'de ilk defa verilen yeşil bina sertifikası ÇEDBİK'i almaya hak kazandık. Basın Ekspres yolundaki Antplato ofis projesinde ise mayıs ayında örnek ofis tamamlandıktan sonra yıl sonu teslim hedefi ile çalışmalarımız devam ediyor. Bu arada kapasitemiz oranında yurtiçi taahhüt hizmetleri de devam ederken, yaklaşık 200 milyon dolar tutarındaki İŞ GYO Manzara Adalar projesi ile Türkiye Finans Katılım Bankası merkez ofis binası inşaatları hızla ilerliyor. 

Beylerbeyi'nde çok özel bir konsept olarak geliştirilen 150 milyon dolar değerinde Antteras projesinin ikinci etabının bu yıl içinde başlamasını planlıyoruz. Küçük Çamlıca-Ünalan'da bulunan arsa üzerine de yaklaşık 90 milyon dolar değerinde ofis ve residence konseptli projenin planlama çalışmalarına devam ediyoruz. Ümraniye'de Antasya yakınında tek blok Antmono isimli 2+1, 3+1 ve 4+1 toplam 87 adet konuttan oluşan 30 milyon dolar değerinde çok özel sosyal donatıları ile butik bir projeye ise kısa bir süre içinde başlamayı planlıyoruz" dedi. 

Ümraniye'nin hızla gelişen bu merkez bölgesine çok güvendiklerini hem boş araziler üzerinde, hem de kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeni konut ve ofis projeleri için çalışmalar yürüttüklerini belirten Okay, Ant Yapı olarak turizm yatırımlarına devam ettiklerini hatırlatarak, "Alaçatı'da yer alan Antmare ve İstanbul Ataşehir'de bulunan Radisson Blu otelleri ve Fraser Place Anthill ve Antasya konseptlerine ek olarak yem turizm yatırımları da yapmayı planlıyoruz" dedi. 

Türki cumhuriyetler, Rusya, İngiltere ve Amerika'da projeler sürüyor Yurtdışındaki yeni projeleriyle de ilgili bilgi veren Okay, "1990'lı yılların başından bu yana Rusya ve Türki cumhuriyetlerde birçok başarılı işlere imza attık. Uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit arasında 92'nci sıradayız. Hedefimiz sıralamada ilk 50'ye çıkmak. Şu anda Rusya'da halihazırda devam eden işlerimizin tutarı 1,85 milyar dolar olup, Domodedovo havalimanı dahil 20 proje ile devam ediyoruz. Ayrıca Türkmenistan'da çevre teknolojileri üzerine 100 milyon dolar tutarında iki adet temiz su tesisi projemiz devam ediyor. İngiltere'nin başkenti Londra'da başladığımız 40 milyon pound değerindeki projenin ardından yeni çalışmalarımızın görüşmelerine de başladık. Amerika Miami'de kurduğumuz şirket sonrası, yeni iş geliştirme çalışmalarına devam ediyoruz" diye konuştu.



Dünya


Geri Dön