25 / 04 / 2024

Galataport'a 'Gentlemen Club' geliyor!

Galataport'a 'Gentlemen Club' geliyor!

D.ream adlı şirketle İstanbul'un en popüler adreslerinin sahibi olan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk ile Soho House'un İstanbul'daki şubesine ev sahipliği yapan Serdar Bilgili. Galata'da 'Patronlar Kulübü' açıyor.



1995 yılında Londra'da kurulan, ardından Amerika, Kanada, Almanya ve İspanya'da şubeleri açılan Soho House'un Türkiye şubesi, 2 yıl önce İstanbul-Beyoğlu'ndaki eski Amerikan Konsolosluğumun olduğu yerde hizmete girmişti. Soho House'un 13'üncü şubesi olan Soho House İstanbul, ikinci yaşını önceki gün partiyle kutladı. 


Geceye Soho House'un kurucusu ve yönetim kurulu başkam Nick Jones da katıldı. 


Partide davetlilerib sohbet konusu ise Soho House İstanbul'un bulunduğu binanın sahibi olan Serdar Bügili'nin Ferit Şahenk'le birlikte açacağı kulüptü. 


HEM İŞ HEM EĞLENCE 

Karaköy'de yapımına başlanan Galataport projesinde işbirliği yapan Bilgili ile Şahenk, şimdi de 'Patronlar Kulübü' açmak için el sıkıştı. Galataport'un içinde yer alacak 'Gentlemen Club'a sadece üye işadamları girebilecek. Patronlar Kulübü'nün en önemli özelliği ise hem iş hem de eğlenceyi bir arada sunacak olması. 


İsteyenlerin konaklayabilecekleri kulübün bünyesinde barlar, restoranlar, havuzlar, film salonları ve spor salonları da yer alacak. 


İşadamlarının iş anlaşmaları için de bir araya geleceği mekanda üyelik ücretinin bol sıfırlı rakamlardan oluşacağı ise kesin... 


Hürriyet 


Geri Dön