19 / 04 / 2024

Galatasaray, Florya'dan taşınıyor!

Galatasaray, Florya'dan taşınıyor!

Galatasaray, iki yıl içerisinde Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ki 150 dönümlük bir araziye taşıyacak



Büyükçekmece Belediyesi'yle protokol imzalayan G.Saray, iki yıl içerisinde Metin Oktay Tesisleri'ni göl kenarındaki 150 dönümlük bir araziye taşıyacak. F.Bahçe ve Beşiktaş da sarı-kırmızılılara komşu olmak için kolları sıvadı

G.SARAY'IN Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşınması için gerekli arsa tahsisiyle ilgili protokol, Adnan Polat ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında dün imzalandı. Akgün, "İlk etapta G.Saray'a 30 yıllığına Büyükçekmece Gölü kenarında 106 dönümlük yer tahsisinde bulunduk ve kısa sürede bu alan 150 dönüme çıkacak. F.Bahçe de resmen başvurarak, bizden arsa istedi. Beşiktaş ise şifai olarak bir talepte bulundu. Tüm bu kulüplerimizin taleplerini de geri çevirmeyeceğiz."

SADECE PROFESYONELLERE DEĞİL

SARI-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat da projeyle ilgili şöyle konuştu: "Gelecekte bu tesisimizde sadece profesyonel futbola değil, amatör futbola da hizmet vermek amacındayız. Florya Tesisleri'ni buraya taşımak istiyoruz. 2 sene içinde amatör futbol dallarında faaliyetleri burada başlatmak istiyoruz. İnşallah bu örnek olur. G.Saray ve benzeri kulüpler halkın malıdır. Bu anlamda devletimizin kurumlarının bu tür hizmetleri vermek görevlerinin bir parçasıdır."

HER GÜN GÜNEŞ YENİDEN DOĞAR

POLAT, futbol takımı hakkında ise, "Her gün yeni bir başlangıçtır. Bugün güneş yeniden doğdu. Sezon başındaki gibi taze bir başlangıçla kendi oyunumuzu sergileyip yine önümüze bakacağız. Daha uzun bir yolun başındayız" diye konuştu.

Aslan'da izin dün bitti antrenman vakti geldi

G.SARAY, bir günlük iznin ardından hafta sonunda Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarını, bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek. 2 haftadır galibiyete hasret olan sarı-kırmızılı futbolcular Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah saatlerinde toplanıp 10.30'da teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde bir çalışma gerçekleştirecek.

BU arada Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, KKTC G.Saraylılar Derneği'nin davetlisi olarak KKTC'ye gitti.

Fransız polisi Ribery için Marsilya'yı bastı

FRANSA Mali Polisi, 2005'te G.Saray'dan Marsilya'ya gelen Franck Ribery'nin transferindeki bazı noktaları aydınlatmak için harekete geçti. Polis dün Marsilya'nın kulüp binasında aramalarda bulundu. Aramada Ribery'nin transferi ile ilgili bazı dosyalara el konuldu. Ribery ile eski menajeri Bruno Heiderscheid'in ihtilafı yüzünden doğan sorunların bir devamı olan araştırma G.Saray ile Marsilya arasında gerçekleşen para alış-verişinde 'illegal' konular olduğuna dair iddialara dayanıyor. 
Halid Kayacan/Vatan

İlgili haber

Galatasaray, tesislerini Büyükçekmece'ye taşıyor!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Aslan'ın yeni yeri Büyükçekmece olacak

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nün Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşınması için gerekli arsa tahsisiyle ilgili protokol, başkan Adnan Polat ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında imzalandı. Protokol töreninde konuşan belediye başkanı Akgün, ilk etapta Galatasaray'a, Büyükçekmece Gölü kenarında 106 dönümlük yer tahsisinde bulunduklarını, ancak bunu kısa bir sürede 150 dönüme çıkaracaklarını söyledi. Başkan Polat, üç yıldır bu projeyle ilgili çalıştıklarını belirtirken tesislerin ne zaman buraya taşınacağı hakkındaki bir soruya ise, şu aşamada süre veremeyeceklerini kaydetti.

Ribery transferine polis el koydu
Şu anda Bayern Münih'te oynayan Franck Ribery'nin menajerinin, oyuncunun Galatasaray'dan Olympique Marsilya'ya transferinde usulsüzlük yapıldığını iddia edip, Ribery'e ve Marsilya kulübüne dava açması üzerine, Marsilya savcıları soruşturma başlattı. Fransa polisi, Marsilya Kulübü'nün merkezinde arama yaparak, Ribery'nin transferiyle ilgili dosyalara el koydu.
Radikal


Geri Dön