24 / 04 / 2024

Galatasaray Riva projesi için dev maket hazırlandı!

Galatasaray Riva projesi için dev maket hazırlandı!

Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurulu başladı.Galatasaray'da yönetim kurulunun hayata geçirmek için çabaladığı projeler, toplantının yapıldığı salonun dışında hazırlanan görsellerle genel kurul üyelerine tanıtıldı.



Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurulu başladı.


Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede, genel kurul pan başkanlığına Metin Ünlü seçildi. 


Kulüp başkanı Dursun Özbek, kongrenin açılışını yapıp, genel kurul pan başkanlığı görevi için aday olanların isimlerini isterken, tek aday olarak çıkan Metin Ünlü bu görevi üstlendi.


Kongre pan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla genel kurul toplantısına başlandı. Katılımcı üye sayısının açılışta 397 olduğu belirtildi.


Genel kurulda, sarı-kırmızılı kulübün 2015 yılı faaliyet ile denetim kurulu raporları okunup, kulüp yönetimin mali ve idari yönden ibrası oylanacak.


Kongre gündeminde, disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp karara bağlanması ve 2016 yılı bütçesinin görüşülüp karar altına alınması da bulunuyor.


- Eski başkanlar yerini aldı

Genel kurulda kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetimi tam kadro hazır bulunurken, eski başkanlardan da birçok isim yerini aldı.


Sarı-kırmızılı kulüpte daha önce başkanlık yapmış isimlerden Alp Yalman, Faruk Süren, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat başlangıçta kongreyi takip etti.


- Projeler üyelere tanıtıldı

Galatasaray'da yönetim kurulunun hayata geçirmek için çabaladığı projeler, toplantının yapıldığı salonun dışında hazırlanan görsellerle genel kurul üyelerine tanıtıldı.


Riva arazisinde yapılması planlanan projeyle ilgili dev bir maketin hazırlanması dikkati çekti. Makette, çok sayıda konut ve spor tesisisi yer aldı. 


Ayrıca, Mecidiyeköy'de inşası süren Ali Sami Yen Oteli, Beyoğlu'nda bulunan eski kulüp binasının yenilenmesi ve Türk Telekom Arena'nın yanında yapılması planlanan spor salonu projeleriyle ilgili görselle paylaşıldı.


AA



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugünkü mali genel kurul öncesi büyük bir sürpriz yaptı.


Özbek, sarı kırmızılı kulübün sahibi olduğu Riva arazisi ile ilgili hazırlattığı projenin maketini toplantının yapıldığı Haliç Kongre Merkezi'nde görücüye çıkardı.


10 metrekare büyüklüğündeki makete üyeler büyük ilgi gösterdi.


Riva projesinde, 228 bin metrekarelik alana inşa edilecek yüzlerce villanın satışından elde edilecek gelirle Galatasaray Kulübü'nün mali açıdan rahatlatılması hedefleniyor.


Ayrıca, Mecidiyeköy'de inşası süren Ali Sami Yen Oteli, Beyoğlu'nda bulunan eski kulüp binasının yenilenmesi ve Türk Telekom Arena'nın yanında yapılması planlanan spor salonu projeleriyle ilgili görselle paylaşıldı.      


Hürriyet 


Geri Dön