24 / 04 / 2024

Galatasaraylı futbolcular Seyrantepe'yi gezecek!

Galatasaraylı futbolcular Seyrantepe'yi gezecek!

Sarı kırmızılı oyuncular, bu sezon ikinci yarı maçlarını oynayacakları yeni stadı yakından tanıyarak kritik karşılaşmalar öncesi motive olacak



GALATASARAY’da ilginç motivasyon. Sarı kırmızılı futbolcular, taraftarlar gibi bitimini dört gözle bekledikleri Türk Telekom Arena Stadı’na önümüzdeki hafta çıkarma yapacak. Futbol takımı ve teknik ekip, gelecek hafta Karpaty Lviv ile oynanacak Avrupa Ligi ön eleme maçı ve ligdeki Bursa karşılaşması öncesi başkan Adnan Polat ile birlikte stadı gezecek.

Bilgi alacaklar

Özellikle takımdaki yıldız futbolcularının yeni statla ilgili hayallerini bilen başkan Polat, inşaatı büyük ölçüde biten ve çim siparişleri dahi verilen stat ile futbolcularını motive etmeyi amaçlıyor. Gezi sırasında futbolculara, ikinci yarıda maçlarını oynayacakları stat hakkında bilgiler aktarılırken, hedefin yeni statta Avrupa başarıları ve ilk lig şampiyonluğunu yaşamak olduğu vurgulanacak.

Hepsinin hayali

52 bin seyirci kapasiteli olacak Türk Telekom Arena Stadı’nın bitimini sarı kırmızılı futbolcular da büyük bir heyecanla bekliyor. Daha önce Galatasaray Kaptanı Arda Turan, “Seyrantepe’de oynamadan asla bu takımdan ayrılmam” demiş, ikinci kaptan Ayhan Akman ise futbolu Türk Telekom Arena Stadı’nda bırakmak istediğini açıklamıştı.

1-2 futbolcu daha almak istiyoruz

Adnan Polat, “İhtiyacımız olan en az 1-2 futbolcu var. Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız” diye konuştu.

G.SARAY Kulübü Başkanı Adnan Polat, en az 1-2 futbolcuya daha ihtiyaçları bulunduğunu ve onları almak istediklerini belirterek, “Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız” dedi. Polat, İDO’nun daveti üzerine Haliç Tersanesi’ni ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan, transfer edilecek isimlerin sorulması üzerine “Gazetelerde çıkan isimlerin yüzde 1’ini alsaydık 3 tane 11’lik kadro kurmuş olurduk” diye konuştu.
Polat ayrıca takımdan ayrılması gündemde olan Elano’nun durumu hakkında da “Şu an G.Saray’ın futbolcusu. Kendisi Dünya Kupası’nda çok iyi bir başlangıç yaptı. Fakat kasıtlı bir faulle Dünya Kupası’nda devre dışı kaldı. Tedavisi sürüyor. Satılacak futbolcumuz yok. Ama dünyada satılmayacak futbolcu da yok” karşılığını verdi.

Arda satılmaz

POLAT, bir gazetecinin son günlerde ortaya atılan iddialara dayanadrak Arda Turan’ın satılıp satılmayacağı yönündeki sorusuna da “Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten artık bıktım. Arda, Galatasaray’dan bir yere gitmiyor” diye kesin dille cevap verdi.
Hürriyet-Ali Naci Küçük


Geri Dön