25 / 04 / 2024

Prenses Diana'nın mezarının bulunduğu ev kiraya veriliyor!

Prenses Diana'nın mezarının bulunduğu ev kiraya veriliyor!

Mezar evinde ' Diana ' partisi! Galler Prensesi'nin mezarının bulunduğu ev, prensesin kardeşi Earl Spencer tarafından kiraya veriliyormuş. Evde geceliği 80 bin liralık partiler düzenleniyor...



DIŞ HABERLER SERVİSİ Lady Diana Saygısızlık olarak görüldü Bir ada üzerinde bulunan Prenses Diana'nın mezarı, başta oğulları Prens William ve kardeşi Harry olmak üzere önemli sayıda ziyaretçi çekiyor. 1997 yılında hayatını kaybeden Diana'nın bu mezar yerine defnedildikten sonra sevenleri tarafından tüm adanm çiçeklerle kaplandığı biliniyor. Tüm bu nedenlerden dolayı, bazı kesimlerin, Earl Spencer'ın bu hareketini Diana'nın anısına bir saygısızlık olarak gördüğü belirtildi. Prens William ve Kate Middleton evlendikten sonra Prenses Diana'nın mezarını beraberce ziyaret etmişlerdi. Bununla beraber, Prens William'ın eşine annesinin yüzüğünü vermesi de, Prenses Diana'nın anısını yaşatma isteği olarak değerlendiriliyor. 

-m w Earl Spencer 14 bin dönüm arazi üzerine kurulu olan Althorp Malikanesinde Diana ve ailesinin pek çok anısı bulunuyor. 

Fransa'nın başkenti Paris'te, birçok komplo teorisine konu olan bir otomobil kazasında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana'nın mezarının da bulunduğu aile evinin, kardeşi Earl Spencer tarafından parti düzenleme amacıyla kiraya verildiği ortaya çıktı... 

Bir emlak firması aracılığıyla geceliği 25 bin sterlinden (80 bin 500 TL) kiraya verilen Althorp Malikanesi isimli aile evinde 50 kişiye kadar konaklama yapılabiliyor. Konuklar fazladan verecekleri 10 bin sterlik bir ücretle malikanede ziyafet çekebiliyorlar. İngiltere'nin Northampton kentinde 14 bin dönüm arazi üzerine kurulu olan Althorp Malikanesi'nde Diana ve ailesinin birçok anısı bulunuyor. 


Milliyet


Geri Dön