26 / 04 / 2024

Gate Of Anatolia'da uygun ödeme seçenekleri!

Gate Of Anatolia'da uygun ödeme seçenekleri!

ACK Group tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gate of Anatolia projesinde satışlar devam ediyor. Sancaktepe’de 16 bin metrekareyi aşkın bir alanda konumlanan Gate Of Anatolia, firmanın kendi arazisi üzerinde yükseliyor...



Gate Of Anatolia’da uygun ödeme seçenekleriyle daire sahibi olmak kolaylaşıyor.



ACK Group tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gate of Anatolia projesinde satışlar devam ediyor.

 

Sancaktepe’de 16 bin metrekareyi aşkın bir alanda konumlanan Gate Of Anatolia, firmanın kendi arazisi üzerinde yükseliyor.



İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe’de kurulan Gate Of Anatolia, 4 blok, bir rezidans ve bir alışveriş merkezinden oluşuyor. Trafik ve karmaşadan uzak huzurlu bir hayatı, şehir merkezine ulaşım rahatlığı ile bir araya getiren proje, konforlu bir yaşam olanağı sunuyor.  

 

htiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanan ve benzerlerinden çok uygun fiyatlara sahip olacağınız bu yüksek yatırım değerine sahip projede, ister yaşam, ister yatırım amaçlı kolaylıkla ev sahibi olabilmek mümkün.

 

Rezidans ve bloklarda yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler, banka kredisine uygun ödeme seçenekleriyle her bütçeye uygun bir konut edindirme projesi olarak öne çıkıyor.

 

Tapu teslimatları 2014 yılı içinde, anahtar teslimatları ise 2015 Aralık ayında olacak olan Gate Of Anatolia’da %40 peşinat ve 30 ay vade farkı almadan piyasa şartlarından çok daha uygun koşullarda tapu sahibi olma imkanı mevcut.  

 

 

Gate Of Anatolia Nerede?

 

Gate Of Anatolia, Sancaktepe’de yapılacak olan Avrupa’nın en büyük şehir Hastanesine 2,4 km uzaklıkta yer alıyor. 3 milyon 500 metrekare alana inşa edilecek olan 4 bin yataklı dev hastane kompleksinde 5 yıldızlı bir otel, büyük bir AVM ve ambulans uçaklarının kullanacağı bir havaalanı da yer alacak.

 

 

Bengü Öner - Milliyet



Geri Dön