19 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü Emlak 2014 Fuarı’na kampanyalarla girdi!

Gayrimenkul sektörü Emlak 2014 Fuarı’na kampanyalarla girdi!

Gayrimenkul sektörü yeni sezona Emlak 2014 Fuarı’ndaki kampanyalarla girdi. Fuarda pek çok firma projelerini tanıtma fırsatı bulurken, alıcılara da indirim, fiyat avantajı gibi fırsatlar sunuluyor...



Gayrimenkul sektörü yeni sezona Emlak 2014 Fuarı’ndaki kampanyalarla girdi. Fuarda pek çok firma projelerini tanıtma fırsatı bulurken, alıcılara da indirim, fiyat avantajı gibi fırsatlar sunuluyor.



Gayrimenkul sektörü, konut ve işyeri projelerini 11 Eylül’de başlayan emlak 2014 - Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman fuarında sergiliyor. 14 Eylül’de sona erecek fuar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğiyle Sine Fuarcılık tarafından düzenleniyor. 


Projeler tanıtılıyor

VARTAŞ Yapı, fuarda iddialı projesi Renovia İstanbul ile yerini aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’nın ev sahipliği yaptığı stantta uzman ekipler, katılımcılara ağırlıklı olarak Renovia İstanbul projesinin detaylarını anlatıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında henüz hazırlık aşamasında olan Yenisahra konut projesi ve Businist ofis projeleri de tanıtılıyor. 

Nef’in, fuarda Nef Ataköy 22, Nef Merter 13 ve Nef Kâğıthane 03 projelerine yerli ve yabancı yatırımcıların büyük ilgi gösterdiğini belirten Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Satışların yanısıra teslimler de son hız devam etti ve son 6 ayda, Nef Offices Kağıthane 11, Nef Flats Kağıthane 11, Nef İki Haliç, Nef Suits Haliç 47, Nef Offices Dörtlevent 03 ve Nef Kağıthane 10 olmak üzere 6 projemizin teslimlerini tamamladık” dedi. 

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde konumlu Pelican Hill Mahallesi’nde 150 villadan oluşacak BatıMahal projesi ile fuara katılan Yalçınlar Grup, geliştirdiği ‘iki katta villa’ kavramı ile ziyaretçileri tanıştırdı. 

Halkalı bölgesinde hayata geçirdiği Cadde 24 ve Stüdyo 24 projeleriyle adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, 2015 yılı içerisinde hayata geçireceği 500 milyon liralık 5 yeni projesinin tanıtımını yapmak ve Cadde 24’deki ticari birimlere ön talep toplamak için katıldığı fuarda yoğun talep alıyor.

 

Yabancı yatırımcı ilgisi

Haramidere’de 450 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçirdiği Future Park projesi ile yer alan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, Future Park projesinde fuara özel yüzde 10 indirim uyguladıklarını ve proje içerisindeki otel için yabancı yatırımcılarla görüştüklerini söyledi. 

Özyurtlar İnşaat, fuarda Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini tanıtıyor.

Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez boy gösterdiği Emlak 2013’ün ardından Emlak 2014’te de tanıtımlarına devam ediyor. 

Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı. 

Gül Yapı ve Gül Proje ise İstanbul’un orta ve üst gelir seviyelerine yönelik, 4 ayrı projesini Emlak 2014 Fuarı’nda tanıtıyor.


Duygu Erdoğan/ Milliyet 




Geri Dön