25 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımcısı Ege'ye yöneldi!

Gayrimenkul yatırımcısı Ege'ye yöneldi!

Stratejik danışmanlık bürosu bulunan tıp doktoru Ozan Batıgün, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Batıgün, kısa sürede tahminlerin ötesinde gayrimenkul alanında taleplerle karşılaştığını söyledi.



Stratejik danışmanlık yapan tıp doktoru Ozan Batıgün, gayrimenkul sektörüne adım attı. Diğer mesleklerini de sürdüren Batıgün, kısa sürede tahminlerin ötesinde gayrimenkul alanında taleplerle karşılaştığını ifade etti.


Bürosunda 30 çalışanı olduğunu, yalı, malikane, konsept konutlar, arsa ve ticari mülkleri baz aldığını söyleyen “Hemen hemen tamamı İstanbul & Bodrum’da yer alan iki milyon dolar ve 150 milyon dolar arasında değişen projeler.Bu tip yatırımları genellikle inşaat firmaları, holdingler ve sanat camiası tercih ediyor” dedi. Yatırımcıların İstanbul ve Bodrum’u tercih ettiğini, bunun dışında Alaçatı’nın da ilgi gördüğünü belirten Batıgün, “İstanbullu inşaat firmaları, İzmir’e gereken ilgiyi göstermiyor. Bodrum’da yedi milyon liraya villa var. Aylık aidatı ise üç bin lira. İzmir’den satış konusunda çok talep alıyoruz” açıklamasında bulundu.


Gayrimenkul alacakları önerilerde de bulunan Batıgün, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: “İlk önerim, uzun süre oturmayı planlayacakları kurumsal projeleri tercih etsin. Çünkü apartman daireleri, hele hele ikinci el olunca, az alıcı buluyor. Vatandaş, taşındığı yerde yaşam alanı istiyor. Güvenlik, havuz, fitness center, cafe, market, kuaför, kreş olan projeler daha çok ilgi görüyor. Kısacası gayrimenkul alacak olanlar çok iyi araştırma yapmalı.” 




Milliyet


Geri Dön