29 / 03 / 2024

Gayrimenkul zengini kadın Cihangir'deki evinde öldü!

Gayrimenkul zengini kadın Cihangir'deki evinde öldü!

Cihangir'de bir apartmanın 6. katında yaşayan Gayrimenkul zengini kadın evinde ölü bulundu. Kadının deniz manzaralı evinden 8 ton çöp çıktı.



Cihangir Mahallesi Pürtelaş Sokak'taki bir apartmanın 6. katında oturan bir kadının evinden kötü kokular gelmesi üzerine Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü harekete geçti. Polis ekipleri ile eve gelen belediye ekipleri kapıyı çilingir yardımıyla açarak içeriye girdi. Ekipler içeri girdiğinde çöp yığınları ile karşılaşıldı. Yaklaşık 8 ton çöp bulunan evdeki çöpler kamyonla taşındı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cihangir Mahalle Muhtarı Sündüs Uluman, "Ben burada 20 yıllık mahalle muhtarıyım. Burada yaşayan kadını da 20 yıldır tanırım. Bankadaki parasını batırdıktan sonra kafayı yedi. Kadın çok zengin, gayrimenkul zenginiydi. Son zamanlarda sokakta bulduğu tüm eşyaları eve taşımaya başlamıştı. Çocuğunu bile eve almıyordu. Evde ölmüş 2 ay sonra fark edildi. Alt kat satılığa çıkmıştı eve bakmaya gelen bir alıcının kötü kokuyu fark etmesi üzerine eve girildi ölmüştü" açıklamasında bulundu.

Evin sahibi Meliha Öner'in 4 ay önce hayatını kaybettiği belirtildi. Çöp evde vefat eden Öner'in cenazesi çıkarıldıktan sonra kızına bilgi verildiği fakat kızının evi kilitleyerek ilgilenmediğini söylediği belirtildi.


Geri Dön