20 / 04 / 2024

Gazeteciler çevre için Ağrı’ya tırmanıyor!

Gazeteciler çevre için Ağrı’ya tırmanıyor!

Kamuoyunda çevre duyarlılığını artırmak için Ankaralı dört gazeteci Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın organizasyonu ile Ağrı Dağına tırmanış gerçekleştirecek. Ankaralı 4 gazeteciden Ağrı Dağına basın tırmanışı...




Kamuoyunda  çevre duyarlılığını artırmak için Ankaralı dört gazeteci Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın organizasyonu ile Ağrı Dağına tırmanış gerçekleştirecek.


Savaş , eylem gibi  her türlü zor şartların içinde görev yapan gazeteciler bu sefer çevre duyarlılığını artırmak için çalışacak.  Ankaralı bir grup gazeteci  küresel ısınma, atık yağların geri dönüşümü, yer altı sularının kirletilmesi ve ambalaj atıklarının kaynağından ayrı toplanmasına  dikkat çekmek  amacıyla   çevrenin zirvesi Ağrıya basın tırmanışı gerçekleştirecek.


Tırmanışa Kanal 24 Televizyonu kameramanı Bayram Şahin, CnnTürk Muhabiri Murat Pazarbaşı,  Kameraman  Ertan Ezen ve  Milliyet Foto Muhabiri Yavuz Özden katılacak.  


1-7 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan  tırmanışta gazeteciler önce 3 bin 200 metre, daha sonra 4 bin 200 metreye yüksekliğe tırmanacak.  Zirveyi ise 5 bin 165  metre yükseklikte kapatacak olan gazeteciler, yanlarında götürdükleri  Türk Bayrağı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  Bayrağı’nı  diktikten sonra  inişe geçecekler.



Geri Dön