18 / 04 / 2024

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 



Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesisin çalışmaları tamamladı. Mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısını çözmek amacıyla yapılan Altınova Sosyal Tesisi, mahalleliyi memnun etti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre merkeze sağladığı hizmetleri kırsal alandaki mahallelere de götüren Şehitkamil Belediyesi, önemli bir yatırımı daha tamamlamış oldu. 

Şehitkamil Belediyesi, kısa süre önce Altınova Mahallesi’nde yapımına başladığı modern ve çok amaçlı sosyal tesisi hizmete hazır hale getirdi. Toplam 2 katlı olan Altınova Sosyal Tesisi, 250 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirildi. 

Sosyal tesis içerisinde; bay-bayan taziye evi, muhtarlık bürosu, mutfak, WC ve abdest alma yerleri bulunuyor. Ayrıca sosyal tesis önünde bir oturum alanı da yapıldı. Tamamlanan sosyal tesis, mahalle halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Özellikle taziye konusunda yaşanan sıkıntının artık çözüldüğünü dile getiren mahalleliler, çalışmaları dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.


Geri Dön