20 / 04 / 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden tenis kompleksi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden tenis kompleksi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan tenis kompleksinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 



Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan büyükşehir, yepyeni bir spor kompleksini hizmete sunacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre spor tesisi sayısını arttırarak gençler için yeni alanlar açan Büyükşehir Belediyesi, modern bir tenis kompleksini şehrin envanterine katmaya hazırlanıyor.

"Genç potansiyelden yararlanamazsak tüm dünyada sorun olarak görülen uyuşturucu, sigara, alkol ve şiddetle uğraşmak zorunda kalırız" ifadesini kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatı doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığınca tenis kompleksi inşaat çalışmaları tamamlanarak, ileriki aylarda modern bir spor alanı hizmete alınacak.

Primemall AVM'nin arkasında, 2 bin 500 metrekare alana tenis kompleksi kuracak olan Büyükşehir Belediyesinin kasım ayından bu yana inşaatına devam ettiği komplekste, 6 açık tenis kordu, bir duvar tenisi kordu, 2 oyun ve fitness alanı, koşu yolu, dinlenme alanı, kafeterya ve süs havuzu yer alacak.


Geri Dön