25 / 04 / 2024

Gaziantep'te inşaat sorunu çözülecek!

Gaziantep'te inşaat sorunu çözülecek!

GAZİANTEP İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ve Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. 



Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ziyaret sırasında Şehitkamil ilçesinin sorunlarını çözmek için yerel yönetimler başta olmak üzere tüm kamu kurumlarının aralıksız çalıştığını belirterek en büyük sıkıntının şehir merkezinde arsa yetersizliği olduğunu ifade etti. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, oda olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek kamu kurumları ve yerel yönetimlerle istişare içinde çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.


Gaziantep'te inşaat sorunu çözülecek

Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz İnşaat Mühendisleri Odası Başkan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek ilçenin sorunları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Cemalettin Yılmaz, Şahinbey'in birçok ilden büyük olduğuna dikkat çekerek tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşla el ele vererek sorunların üstesinde geleceklerini ifade etti. 

 

Gaziantep te inşaat sorunu çözülecek!

 

Gökhan Çeliktürk ise inşaat mühendisleri olarak ilçenin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümü noktasında projeler ürettiklerini dile getirerek, "İnşaat mühendisleri odası ve bu meslekte hizmet verenler olarak yerel yönetimler başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmak için projeler üretmekteyiz. Gaziantep'in nefes alabilen bir şehir olması, alt ve üst yapısıyla örnek yaşanabilir kent yapmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Çocuklarımızdan emanet aldığımız bu şehri daha yaşanabilir hale getirerek onlara teslim etmek öncelikli hedefimizdir" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön