25 / 04 / 2024

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Palandöken Hakbir İnşaat, Gaziemir Sosyal Konutları için harekete geçti. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, “Projelerimizi yatay büyümeyle geliştiriyoruz” açıklamasında bulundu.



Palandöken Hakbir İnşaat tarafından İzmir’in kentsel dönüşümü projeleri kazandırmaya devam ediyor. Karabağlar’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi Palandöken 1071’de hızla sona geliniyor. 


Palandöken Hakbir İnşaat, 500 konuttan oluşacak ve İzmir’deki en büyük dönüşüm uygulaması olacak Gaziemir Sosyal Konutlar’daki kentsel dönüşüm projesi için harekete geçti.


Palandöken Hakbir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, düzenledikleri toplantılarla vatandaşlara proje hakkında bilgi verdiklerini belirtti. Ünal kentsel dönüşümde güvenin çok önemli olduğunu ifade etti.


Proje aşamasında 500 konutluk bir çalışmaları olduğunu belirten Ünal, yıl sonuna kadar yaklaşık 3 bin konut üretmeyi planladıklarını söyledi. Ünal, “İzmir genelinde kentsel dönüşümle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Kentsel dönüşüm dışında farklı projelerimiz de gündemde. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi kentlerin dikey olarak değil, yatay büyümesi gerektiği görüşündeyim” diye konuştu.



Milliyet


Geri Dön