27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa yenileniyor

Gaziosmanpaşa yenileniyor

Gaziosmanpaşa'da Avrupa'daki örnek şehircilik anlayışını model alarak çağ atlatan Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçede bir Gaziosmanpaşalılık ruhu oluşmasını sağladı.



Modern kent görünümü, yenilenen yollar, kültür merkezleri, modernleşen hizmet birimleri, hanımlara ve gençlere kurs imkanları, sabit pazar yerleri, trafik düzenlemeleri, spor alanları, çağdaş yaşam alanları ile Gaziosmanpaşa Dr. Erol döneminde kabuk değiştirdi. `Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyen Erol, yeni projeler için kolları sıvadı. İşte Gaziosmanpaşa halkına yeni dönemde Dr. Erol için `Yeniden başkan' dedirtecek projeler:

Merkez Mahallesi'nde: Tiyatro salonunu tadilatı ve çocuk tiyatrosu. Eğitim Merkezi ve Tiyatro Kitaplığı. Alkol ve Sigara Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezi. Nasrettin Hoca Parkı ve Özürlüler Merkezi.

Cumhuriyet Meydanı ve Bağlarbaşı Caddesi girişi düzenlemesi.

Bekir Sami Dedeoğlu İlköğretim Okulu altına kapalı otopark projesi.

Sarıgöl Mahallesi Hamam Caddesi İlköğretim, lise, sağlık ocağı ve karakol yapımı.

Çukurçeşme Caddesi'nde 211 araçlık yeraltı otopark projesi.

Yıldız Tabya Spor Kompleksi'ne ilave olarak halı saha ve kapalı spor kompleksi yapılması.

Yıldıztabya Kesim Yeri'nin yanına `Düşkünler Evi' yapılması, ayrıca bölge halkına hizmet verecek `sağlık ocağı' yapılması planlanıyor.

Kazım Kara Bekir Mahallesi Kemal Şeker Bulvar'ına 500 kişilik kapalı spor kompleksi.

Fevzi Çakmak Parkı altına 116 araçlık 3 katlı yeraltı otoparkı.

Karadeniz Mahallesi'nde hanımlar için mesleki koordinasyon merkezi ve yeraltı otoparkı.

Hamidiye Parkı'nın altına otopark düzenlemesi.

Karadeniz Mahallesi'ne `Belediye Teknik Hizmet' binası.

Karayolları Mahallesi'ne sağlık ocağı ve hizmet binası yapımı.

Yeni Mahalle, Paşa Çadırı Caddesi'ndeki sağlık ocağı projesi tamamlandı.

Yeni Mahalle ve Hürriyet Mahallesi kesişiminde bölge halkına ilk kademe sağlık hizmeti verecek sağlık ocağı projesi planlanıyor.

Mevlana Mahallesi'nde depo konut projesi ve spor salonu yapılması düşünülüyor.

Kazım Karabekir Mahallesi'nde `Özürlüler Koordinasyon Merkezi' ile `Meslek Eğitim Merkezi' yapımı.

Mevlana Mahallesi 868 Sokak'ta ekolojik park düzenlemesi, Gaziosmanpaşa Kültür ve Kongre Merkezi yapımı. Çeşitli satış birimleri, idari servis alanları, sahne arkası mekanlar, teknik mahaller ile açık ve kapalı otopark da kompleks bünyesinde yer alacak. HABER MERKEZİ

Başkan Erol'un 5 yıllık döneminde kabuk değiştiren ilçe yerli ve yabancı şirketlerin yatırım yapmak için yarıştığı cazibe merkezi haline geldi.

İTO raporunda şirket sayısında ilk 3'de

ÖRNEK belediyeciliği vatandaşlarca da büyük takdir gören Başkan Erol, Temalı Parklar, İletişim Merkezi Projesi ile iki ödülle layık görüldü. İTO Raporu'nda şirket sayısında en çok artış gösteren ilk üç arasına girmeyi başaran ilçe, yerli ve yabancı şirketlerin yatırım yapmak için yarıştığı cazibe merkezine dönüştü.

Star

Geri Dön