26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa'nın yüzde 40'ı dönüşüyor!

Gaziosmanpaşa'nın yüzde 40'ı dönüşüyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu. Usta, 7 bölgede inşaat çalışmalarının devam ettiği söyledi.



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm projelerinin bir çok yönüyle ele alındığı Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi'ne katıldı. Milliyet'te yer alan habere göre Usta, belediye başkanlarının kentsel dönüşüm projelerine ilişkin sunumlar yaptığı zirvede konuştu.

Sürdürülen kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşümün şehir kimliğinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Usta, Gaziosmanpaşa’da sürdürülen kentsel dönüşüm projesinde önemli bir ilerleme kaydedildiğini vurguladı.

Gaziosmanpaşa'da dönüşüm başladı

Başkan Usta,” Burada diğer belediye projeleriyle kendi projelerimizi kıyaslama imkanı buluyoruz. Kentsel dönüşüm ilçemizin yüzde 40’ına yakın bölgede yapılıyor. Şu anda 7 bölgede inşaat çalışmaları devam ediyor. Birkaç yıl içinde hızlı bir dönüşüm yaptığımızı görmüş olacağız. Kentsel dönüşüm ile tüm şehrin alt yapısı ve donatıları değişiyor. Sanata bakışı, yerleşim alanları ve otoparklar her şeyi. değiştiriyor. Yerine yepyeni güvenli ve konforlu bir şehir oluşturuluyor, kentsel dönüşümle “ açıklamalarında bulundu. 
 


Geri Dön