25 / 04 / 2024

Gebze ve Körfez'de yeni hafriyat sahası açıldı!

Gebze ve Körfez'de yeni hafriyat sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Körfez ilçelerinde yeni hafriyat sahası, inşaat yıkıntı alanı ve depolama sahası açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı. Gebze Tavşanlı mahallesi Taşocakları mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim mahallesinde olmak üzere iki yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açıldı. Karamürsel, Dereköy mahallesi, Gölcük, Halıdere mahallesi ve Dilovası, Çerkeşli mahallesi olmak üzere toplam üç alan için ise projeler tamamlanarak açılış hazırlıklarına başlandığı öğrenildi. Gebze Pelitli mahallesi Kirazpınar Mevki, İzmit Karaabdülbaki mahallesi, Başiskele Kullar Tepecik mahallesi ve İzmit Sepetçiler mahallesinde bulunan sahaların faaliyeti devam ediyor.


Hürriyet 


Geri Dön