19 / 04 / 2024

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de sporcu eğitim merkezi inşa edecek. Gebze'ye yapılacak olan modern sporcu eğitim tesisi için ihale gerçekleştirildi. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente bir eğitim merkezi daha kazandırıyor. İlki Sekapark’taki DMO binasının dönüşümü sonrasında oluşturulan Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nin ikincisi Gebze’de gerçekleştirilecek. 

 

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi, Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olarak inşa edilecek. 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sporcu eğitim merkezini  uygulayacak firmayı belirlemek için ihale de gerçekleştirdi. İhaleye üç firma teklif sundu. En düşük teklif 20 milyon 541 bin TL oldu. En yüksek teklif ise 21 milyon 151 bin TL olarak kaydedildi. 

 

Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde yükselecek olan olan tesis toplam 15 bin 590 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Bodrum kat, alt zemin, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak olan eğitim merkezi pek çok branşta eğitim verecek.


Geri Dön