19 / 04 / 2024

Gedik Yatırım internet üzerinden yatırım danışmanlığı platformu kurdu!

Gedik Yatırım internet üzerinden yatırım danışmanlığı platformu kurdu!

Türkiye’nin en ücra köşesinden dünyanın farklı ülkelerine kadar olan tüm yatırımcıları kapsama alanına alan platform, Gedik Yatırım tarafından oluşturuldu. Paramineyapayim.com’da aylık danışmanlık ücreti 14.10 TL ile 195 TL arasında değişiyor...



Türkiye’nin en ücra köşesinden dünyanın farklı ülkelerine kadar olan tüm yatırımcıları kapsama alanına alan platform, Gedik Yatırım tarafından oluşturuldu. Söz konusu platform, yatırımcı odaklı hareket ettiği için finansal okur yazarlığa ve piyasaların gelişimine de katkıda bulunmaya aday görünüyor. “Paramı ne yapayım?” sorusunun cevabına odaklanan yatırım danışmanlığı birimi, tercih edilen riske göre alternatifler sunuyor.


Platform farklı risk profiline göre oluşturduğu ürünlerini rapor, analiz, video, SMS, webinarlar aracılığı ile yatırımcısına anında ulaştırıyor.  Küresel finansal piyasalarda oynaklığın artması yatırımcıların da hızlı hareket edebilmesi açısından oldukça önemli.


Gelişmeleri yorumlamanın zorluğu bir tarafa düzenli takip etmek dahi profesyonel yardım alınmaması halinde mümkün olmaktan çıkan bir sürece giriyor. Yatırımcıların gelişmelere hızlı ayak uyduramaması ya da değerlendirememesi halinde ise yüksek kayıp mümkün olabilmekte.


Aylık ücret 14-195 TL arası

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç, gelişmiş ülkelerde nüfusun yüzde 50-60’ı sermaye piyasalarına yatırım yaparken Türkiye’de bu oranın yüzde 5’i geçmediğini söylüyor.

Bilgi ve güven eksikliğinin bu tabloyu ortaya çıkardığını belirten Topaç, Gedik Yatırım olarak Dr. Yaşar Erdinç’in akademik danışmanlığında yatırımcıya yönelik bir yatırım yaptıklarını söylüyor. Topaç, bütün yatırımcılara en etkin ve doğru hizmeti vermeyi hedeflediklerini söylüyor.


Yatırımcıların hizmetine sunulan bu Platform’un en önemli özelliği ise yayınlanan raporların bir yandan işitsel, görsel içeriklerle zenginleştirilirken diğer yandan  yatırımcıya riskleri, fırsatları, zarar noktalarını ayrıntıları ile verebilmesi. Paramineyapayim.com’da aylık danışmanlık ücreti 14.10 TL ile 195 TL arasında değişiyor.



Milliyet Gazetesi


Geri Dön