20 / 04 / 2024

Gemstone dekoratif taşlarla duvarlar renkleniyor!

Gemstone dekoratif taşlarla duvarlar renkleniyor!

Milyonlarca yıllık bir geçmişi olan kıymetli taşlardan oluşan Gemstone dekoratif karolar, duvarlar ve yerler için alternatif dekorasyon seçenekleri sunuyor. Taşların, kendilerine özgü enerjisi ise, insan ruhunu canlandırma özelliğiyle ön plana çıkıyor…





Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret tarafından Almanya’dan ithal edilen Gemstone marka dekoratif taş karoları, dekorasyonda farklılık arayanların ve bulundukları yere değer katmak isteyenlerin tercihi oluyor. Milyonlarca yıllık bir geçmişi olan kıymetli taşların çok özel bir teknikle kesilmesinden ve özel kalıplar sayesinde birleştirilmesinden oluşan Gemstone karolar, entegre ışıklandırma sistemi sayesinde asıldığı duvarlarda fark yaratıyor, çevresine büyüleyici bir ışıltı saçıyor.


Dekorasyon amaçlı zemin malzemesi olarak da tercih edilen Gemstone, kristal yapıları nedeniyle sadece maddenin en yüksek formunu temsil etmekle kalmayıp, insan vücudu tarafından emilebilen kendilerine has enerjiyi yansıtan motiflere de sahip. Bu sayede, insan vücudunun kendi enerji motiflerini olumlu bir hizaya getirmesine de yardımcı oluyor, biyoritme denge ve ahenk veriyor. Hissedebileceğiniz enerji titreşimleri; ruhunuza canlılık verirken, bulunduğu ortama da renk katıyor.


Mekanlarına değer katarak fark yaratmak isteyenler ve yaratıcılıkta sınır tanımayan mimarların tercih ettiği Gemstone dekorasyon taşları; 40x40, 40x60 ve 60x100 cm ölçülerinde hazır paneller olarak sunuluyor. Özel projeler için farklı boyut seçenekleri de sunabilen Gemstone, heyecan verici renk ve desenlerle duvarları, zeminleri ve tavanları süslüyor. Dış mekanlarda da tercih edilebilen özel karolar, on yıllar boyunca neme ve renk değişimine dayanabiliyor. 


Geri Dön