26 / 04 / 2024

Abdullah bin Hamad Al-Attiyah Türk müteahhitleri yatırıma çağırdı!

 Abdullah bin Hamad Al-Attiyah Türk müteahhitleri yatırıma çağırdı!

Katar Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Abdullah bin Hamad Al-Attiyah’tan Türk müteahhitlerine ve turizm işletmelerine yatarım çağrısı geldi



Güney Kore’nin Yeosu şehrinde düzenlenen Expo 2012 Yeosu Uluslararası Sergisi’nin açılışına katılan Al-Attiyah, Türkiye’nin standına özel ilgi gösterdi. Abdullah bin Hamad Al-Attiyah, Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası organizasyonu nedeniyle toplam 9 bin odayı kapsayan yeni otel yatırımı planlandığını belirtirken, bu sürecin özellikle Türk müteahhitleri ve otel işletmecileri için kazanç dolu yeni fırsatlar yaratacağını söyledi. 


Çok turist gelecek


Türkiye’nin sergideki pavyonunu ve etkinliklerini gerçekleştiren İkon Events’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, Katar heyetine Türkiye’nin etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret esnasında Katar ile Türkiye arasındaki ilişkileri çok önemsediklerini ve yakın zamanda iki ülkenin çok daha yakınlaşacağına inandığını belirten Abdullah bin Hamad Al-Attiyah, güçlü bir turizm hamlesi gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi. Hamad Al-Attiyah, bu süreçte özellikle Türk müteahhitleri ve otel işletmecilerini yatırıma davet ederken, hızla gelişen Türk futbolunun başarılı temsilcilerini de, Katar’daki organizasyonda görmeyi arzuladıklarını dile getirdi. 

Hürriyet


Geri Dön