25 / 04 / 2024

Gıdada vatandaşa müjdeli haber! Ucuz satış yapacak Koop-Bakkal’lar geliyor!

Gıdada vatandaşa müjdeli haber! Ucuz satış yapacak Koop-Bakkal’lar geliyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sayılarının artacağını duyurduğu, ucuz gıdanın adresi olarak gösterilen Tarım Kredi Kooperatifleri’nin projesi Koop-Bakkal uygulaması genişliyor. 17 ile daha yeni ucuz bakkallar geliyor. İşte vatandaşı çok sevindirecek o detaylar…



Türkiye’de en önemli sorunların başında gelen gıda fiyatlarında ucuzluk için bir adım daha atıldı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Koop-Bakkal projesiyle bakkal ve mahalle marketlerinde ürünlerini tüketicilere ulaştırdıklarını söyledi. Aydın, ilk etapta seçilen 6 ildeki, 250 bakkalın süreçlerinin tamamlandığını, 17 il için daha duyuru yapıldığını bildirdi. Aydın, 17 il ilin de dahil olmasıyla 540 bakkalın daha projeye eklenerek, şubat ayı sonunda 790 bakkal sayısına ulaşılacağını duyurdu.

Gıdada vatandaşa müjdeli haber! Ucuz satış yapacak Koop-Bakkal’lar geliyor!

Milliyet’ten Aylin Rana Aydin’e konuşan Hüseyin Aydın, Koop-Bakkal projesiyle birlikte küçük esnafı da koruduklarını söyledi. Söz konusu proje kapsamında yavaş yavaş her şehre girdiklerini söyleyen Aydın, proje için bakkal dernekleriyle de ortak çalıştıklarını söyledi.

Aydın, “Projede iş ortaklarımız, bakkallar, bakkal dernekleri ve Halk Bankası. Bu projeyi birlikte hayata geçirdik” dedi.  Yeni market açarken artık daha ana arterleri tercih edeceklerini söyleyen Aydın, tali arterlerde bakkalların devreye girmesi nedeniyle yeni marketlerin daha ana noktalarda ve daha büyük olacağını, daha büyük olacağını bildirdi.


Geri Dön