26 / 04 / 2024

'Gidin dolarınızı satın!' diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Düzen bozuldu şimdi bunlar olacak...

'Gidin dolarınızı satın!' diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Düzen bozuldu şimdi bunlar olacak...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) TL ticari krediler için yeni kararının açıkladı. Kararın ardından  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi....



"DOLAR KURU İÇİN 16,75 TL SEVİYESİ ÖNEMLİ"

Dolarda kritik destek seviyesinin 16,75 TL olduğunu aktaran Memiş, "Bu sevinin altında 16,35 TL düzeyi gündeme gelebilir. Dolayısıyla dolar/TL'de takip edeceğimiz bant aralığı 16,35-16,75 TL olacak" ifadesini kullandı.

 Gidin dolarınızı satın! diyen İslam Memiş ten yeni açıklama! Düzen bozuldu şimdi bunlar olacak...

DOLAR VE ALTIN NE ZAMANA KADAR DÜŞECEK?

"Dolar ve altın ne zamana kadar düşecek?'' sorusuna cevap veren Memiş, "Kurum ve kuruluşların önümüzdeki dönemde yeni kararlar açıklayabilir. Temmuz ve Ağustos aylarında kur ataklarından ziyade biraz daha dengelenen gerileyen bir süreç olarak öne çıkabilir" dedi..

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altını olanlar şimdi yas tutuyor! Son dakika altın fiyatları 27 Haziran 2022....

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve altın için farklı bir taktik uygulayacağız dedi! Altın ve dolar alacaklar dikkat

Dolarda daha bu iyi günler dedirten gelişme! Dolar dibe çöküyor! Son dakika dolar kuru 27 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön